Πολιτική

Γιάννης Λοβέρδος: “Την πάτησε” με την υποψηφιότητα Μπαζιάνα με το ΚΚΕ

Γιάννης Λοβέρδος: “Την πάτησε” με την υποψηφιότητα Μπαζιάνα με το ΚΚΕ
Ο Γιάννης Λοβέρδος μετά τον... Μαέβιους Παχατουρίδης και τους "ΑΜΑΝ" υπέπεσε σε νέα "γκάφα", αυτή τη φορά με το όνομα Περιστέρα Μπαζιάνα.

Viral σε όλο το διαδίκτυο έγινε χθες η είδηση πως η Περιστέρα Μπαζιάνα κατεβαίνει υποψήφια στην Καρδίτσα με τη Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ. Φυσικά δεν πρόκειται για τη γυναίκα του πρωθυπουργού, αλλά αρκούσε και μόνο η συνωνυμία – κάποιοι μιλούν και για μαρινή συγγένεια – προκειμένου να προκαλέσει… αναστάτωση. Ο Γιάννης Λοβέρδος, πάντως, την… πάτησε για τα καλά.

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ανέβασε την είδηση από το marketnews.gr, ότι η… Περιστέρα Μπαζιάνα θα είναι υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Και σε αυτό το δημοσίευμα υπήρχε η σύντροφος του Τσίπρα στην κεντρική φωτογραφία. με τον Λοβέρδο να σχολιάζει “κλάψτε ελεύθερα”.

Δείτε τη δημοσίευση του Γιάννη Λοβέρδου:

Λίγο αργότερα, βέβαια, ο Γιάννης Λοβέρδος αντιλήφθηκε την… γκάφα του και φρόντισε να κατεβάσει τη δημοσίευση σε ένα περιστατικό που θυμίζει αυτό που συνέβη πριν από λίγο καιρό με πρωταγωνιστή και πάλι τον ίδιο τον Λοβέρδο.

Πριν από 1,5 μήνα, ο Λοβέρδος μπέρδεψε τον γνωστό οικονομολόγο Σερζ Λατούς με τον Μαέβιους Παχατουρίδη (Σωτήρης Καλυβάτσης) των ΑΜΑΝ. Ο δημοσιογράφος θέλησε να ψέξει το κυβερνών κόμμα για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να χρησιμοποιήσει τον όρο «ολιγαρκής αφθονία» που αποδίδεται στον Γάλλο οικονομολόγο, όμως χάθηκε κάπου στην μετάφραση με αποτέλεσμα να αναρτήσει στα social media μία φωτογραφία με τον απίθανο Μαέβιους Παχατουρίδη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος προφανώς αντιλήφθηκε το λάθος του και έσπευσε να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση, όμως τα λαγωνικά των social media είχαν ήδη προλάβει να στήσουν το δικό τους party με αφορμή την ατυχή ταύτιση Λατούς – Μαέβιους Παχατουρίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments