Video

MasterChef spoiler (7/5/19): Παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής “πέταξε” το μεγαλύτερο “διαμάντι” (vid)

MasterChef spoiler (7/5/19): Παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής “πέταξε” το μεγαλύτερο “διαμάντι” (vid)
MasterChef spoiler (7/5/19): Μετά τον Χρήστο Μπάρκα και το... θρυλικό "Κρατς", σειρά πήρε άλλος παίκτης του διαγωνισμού με μια ακόμη επική ατάκα.

MasterChef spoiler (7/5/19): Το «κρατς» που ξεστόμισε στην αρχή του MasterChef ο Χρήστος Μπάρκας έγινε μια από τις πιο viral ατάκες. Ωστόσο, ο Μανώλης αποφάσισε να κλέψει λίγη από τη… δόξα του συμπαίκτη του, λέγοντας μια ακόμη ατάκα που θα μείνει στην ιστορία του ριάλιτι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος ανακοινώθηκε από τους κριτές ως ο νικητής της διαδικασίας του MysteryBox. Έτσι, θα είχε την ευκαιρία να επιλέξει τα υλικά κάθε αντίπαλο παίκτη. Αυτό έφερε έναν τρόπον τινά φόβο προς στιγμή για τον Μανώλη.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα ξεκίνησε να τραγουδάει το τραγούδι «Όταν σφίγγουν το χέρι» του Μίκη Θεοδωράκη. Όλα καλά μέχρι εδώ ή μήπως όχι; Βλέπετε, ο Μανώλης παραποίησε τους στίχους και στη συνέχεια ανέφερε: «Θα τρίζουν και τα κόκαλα του Μίκη στον τάφο». Όταν μάλιστα κατάλαβε το μέγεθος της γκάφας του, έσπευσε άμεσα να τα… μαζέψει: «Ο Μίκης είναι πολύ ζωντανός και ελπίζω να μην βλέπει MasterChef γιατί τον σκοτώσαμε και σκοτώσαμε και τα τραγούδια του».

MasterChef spoiler (7/5/19): Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση 

Το MasterChef οδεύει προς την τελική ευθεία του, με επτά παίκτες να έχουν απομείνει. Στο επεισόδιο της Δευτέρας ένα Mystery Box βρισκόταν στον πάγκο του κάθε παίκτη. Από αυτό, ο νικητής της δοκιμασίας και δημιουργός του καλύτερου πιάτου θα έπαιρνε ένα σοβαρό πλεονέκτημα. Κι αυτό γιατί δεν θα χρειαζόταν να λάβει μέρος στο τεστ δημιουργικότητας και πέρασε απευθείας στην τελική εξάδα. Ο Χρήστος Μπάρκας αναδείχθηκε νικητής και επέλεξε τα υλικά των συμπαικτών του για το τεστ.

Εκεί, μετά από μια σκληρή «μάχη», έγιναν γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα τεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τρεις μάγειρες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στην δοκιμασία αποχώρησης. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που δεν τα κατάφεραν και ένας εξ αυτών θα αποχωρήσει τελικά από το ριάλιτι είναι οι Ζαχίρ Γιαβαρί, Παντελής Βούρος και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Δείτε και το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης (7/5):

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments