Video

Survivor spoiler: Ενοχλημένοι οι παίκτες με την Κατερίνα Δαλάκα (vids)

Survivor spoiler: Ενοχλημένοι οι παίκτες με την Κατερίνα Δαλάκα (vids)
Survivor spoiler: Οι Έλληνες παίκτες της άσπρης ομάδας του Survivor εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την Κατερίνα Δαλάκα για τα όσα είπε στο Συμβούλιο.

Survivor spoiler: Νέα ένταση ξέσπασε στην άσπρη ομάδα του Survivor κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας. Οι Έλληνες παίκτες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την Κατερίνα Δαλάκα. Ο λόγος είναι ότι θεώρησαν ιδιαίτερα προσβλητικά τα όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο. Εκεί, η Δαλάκα κατηγόρησε τον Hikmet ότι ζήτησε από τους συμπαίκτες του να ψηφίσουν τον Okay, κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου.

«Η Κατερίνα συνεχίζει το σερί των κακών δηλώσεων και μάλλον μιλάει προτού να σκεφτεί. Και μιλάει και προσβάλλει κόσμο. Γιατί αυτό που είπε χθες ότι μας έβαλε ο Hikmet να ψηφίσουμε τον Okay. Είμαι 40 χρονών, είναι 37 η Αφροδίτη, ο Νίκος 26 χρονών ώριμος… Και μας έβαλε ο Hikmet να ψηφίσουμε τον Okay. Ναι, μας έδωσε και δύο μπάτσες στον κ…ο! Για όνομα του Θεού. Μήπως η Κατερίνα είναι μαθημένη να γίνεται έτσι στη δική της ομάδα; Και πιστεύει ότι γίνονται παντού αυτά; Είναι το ίδιο άτομο που φώναζε στην Ελπίδα ότι “είσαι η καλύτερη” και ύστερα από μισή ώρα την ψήφισε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν και ο Νίκος Κοσμάς που τόνισε ότι: «Είναι πάρα πολύ προσβλητικό αυτό που είπε η Κατερίνα, ότι ψηφίσαμε ότι μας είπε ο Hikmet».

Survivor: Έξω φρενών και η Ρία με τον Hikmet

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε και ανάμεσα στον Hikmet Tugsuz και τη Ρία Κολοβού. Ο Τούρκος παίκτης ήταν εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά της Ρίας και καταφέρθηκε άσχημα εναντίον της. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Hikmet αποκάλεσε την Ελληνίδα παίκτρια διπρόσωπη: «Είπα στην Αφροδίτη ότι η Ρία είναι διπρόσωπη». Εκείνη με τη σειρά της ξέσπασε και ξεκίνησε να του φωνάζει. Η κατάσταση δεν ηρέμησε καθόλου, με τον Hikmet να ρίχνει «λάδι στη φωτιά», όταν είπε στη Ρία να σταματήσει να μιλάει με τα λίγα αγγλικά που ξέρει.

Πιο συγκεκριμένα εκείνος της είπε «Σκάσε» και εκείνη απάντησε «Να σκάσω; Πρόσεχε Hikmet». Έπειτα η Ρία έβαλε τα κλάματα και μίλησε ξανά στον Hikmet, λέγοντας του: «Το θεωρώ πάρα πολύ άσχημο να αποξενώνεται ένας άνθρωπος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments