Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (7/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (7/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τι να περιμένουν όσοι είναι single.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (7/5/19). Ζώδια Κριός: Είτε είστε εξπέρ ή πρωτάρηδες στον έρωτα, έχετε ένα μεγάλο προτέρημα – την προσωπικότητα σας. Δεν έχει σημασία σε ποιο στάδιο βρίσκεστε, σε αυτό έχετε προβάδισμα. Οπότε μην αγχώνεστε για τις συζητήσεις – τα λόγια θα ρέουν σαν νερό. Ζώδια Ταύρος: Αν δεν το κάνετε ήδη, σήμερα μπορείτε να ενεργήσετε όσο παράξενα θέλετε – ακόμα και απόλυτα αλλόκοτα. Θα πρέπει να το παρακάνετε αν θέλετε να κάνετε εντύπωση σε αυτόν/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα. Έτσι, ακόμη και αν νομίζετε ότι υπερβάλλετε, στην πραγματικότητα δεν το κάνετε.

Ζώδια Δίδυμοι: Ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας σήμερα, ξεκινήστε να διεκπεραιώσετε έστω έναν στόχο. Και βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι σχετικό με την ερωτική σας ζωή. Ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ, τηλεφωνήστε στους ενδιαφερόμενους για κάποια πιθανά ραντεβού και ξεκαθαρίστε την αλληλογραφία σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε οργανώσει σωστά την ερωτική σας ζωή. Καρκίνος: Η καρδιά σας και το μυαλό σας βρίσκονται στη μέση μιας έντονης διαφωνίας – αυτές οι δύο ξεχωριστές αλλά εξίσου ισχυρές οντότητες βρίσκονται σε πόλεμο. Και εσείς έχετε μπλεχτεί στη μέση. Να μείνετε; Μήπως πρέπει να φύγει το άλλο άτομο; Μόνο η μοίρα μπορεί να αποφασίσει, οπότε πείτε στα συναισθήματά σας να πάψουν!

Ζώδια Λέων: Η συνηθισμένη σας προσέγγιση δεν λειτουργεί πια. Είτε αυτό σημαίνει ότι η γοητεία σας έχει μειωθεί ή ότι κανείς δεν σας δίνει προσοχή, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχετε την ανταπόκριση που θέλετε. Μάλλον θα πρέπει να βρείτε μια καινούργια τακτική για να προσελκύσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Παρθένος: Συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας αυτόν τον καιρό – ανάμεσα στην ερωτική σας ζωή και στη δουλειά σας, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Προσπαθήστε να μην εξαντληθείτε από όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Αντ’ αυτού, καλό θα ήταν να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (7/5/19)

Ζυγός: Τα χόμπι είναι ένας φανταστικός τρόπος για να περάσετε το χρόνο σας και να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Εάν έχετε καιρό να βγείτε από το σπίτι, δοκιμάστε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είτε πρόκειται για γιόγκα ή βελονάκι, το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε νέες γνωριμίες. Ζώδια Σκορπιός: Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει δυσκολίες αυτόν τον καιρό – οι νέες γνωριμίες είναι αραιές. Και από νέα σέξι άτομα – πολύ λίγα πράγματα. Καταπολεμήστε τη μετριότητα. Ζητήστε από κάποιον/α να βγείτε ραντεβού μόνο και μόνο για να περάσετε καλά. Μπορεί να βιώσετε περισσότερα από όσα πιάνει το μάτι σας.

Τοξότης: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε κάποιο ερωτικό πρόβλημα από την ειλικρίνεια. Έτσι, αν είχατε πει ένα μικρό αθώο ψέμα ή είχατε παραπλανήσει κάποιον/α, τώρα κάντε μια νέα αρχή. Ακόμα κι αν αυτό το πρόσωπο δεν σας ξαναμιλήσει, εσείς θα έχετε τη συνείδησή σας καθαρή. Αιγόκερως: Κάποιος/α φοβερός/ή τύπος/κοπέλα εισβάλλει στη ζωή σας έχοντας ένα πράγμα στο μυαλό του/της: τα λεφτά σας. Αν χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στο πορτοφόλι σας και σε αυτό το ερωτικό ενδιαφέρον, επιλέξτε το πρώτο. Αν και αρχικά μπορεί να σας φανεί σαν μια ρηχή απόφαση, αργότερα θα διαπιστώσετε ότι πράξατε σοφά.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (7/5/19)

Υδροχόος: Όλα εξαρτώνται από τη στάση που θα κρατήσετε τώρα. Δεν πάνε όλα χάλια. Εάν αφιερώσετε χρόνο για να καταπολεμήσετε τις αρνητικές σκέψεις, τα πράγματα θα βελτιωθούν μακροπρόθεσμα. Και μην επιτρέπετε σε άλλους να σας παρασύρουν με την απαισιοδοξία τους. Ιχθύες: Ήρθε η στιγμή να αναλάβετε τα ηνία. Όταν προκύψει η πρώτη δυσκολία σε μια κατάσταση θα πρέπει να είστε έτοιμοι να παρέμβετε. Γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες; Μάλλον όχι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι ζωτικής σημασίας να έχετε αυτοπεποίθηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments