Αθλητισμός

Αχιλλέας Μπέος: Θα συναντηθεί με τον Θανάση Παπαδόπουλο στο Βόλο

Αχιλλέας Μπέος: Θα συναντηθεί με τον Θανάση Παπαδόπουλο στο Βόλο
Αχιλλέας Μπέος: Συνάντηση διαπραγμάτευσης μεθαύριο στο Βόλο μεταξύ των δύο ανδρών.

Η προοπτική απόκτησης του Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλου έχει προκριθεί ως πρώτη λύση από πλευράς Θανάση Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή. Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε ουσιαστικά το «άνοιγμά» του μέσω του Metropolis 95,5 χθες και πληροφορίες αναφέρουν πως προγραμματίζεται ραντεβού των δύο πλευρών την Παρασκευή στο Βόλο.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, νομικά δεν είναι ότι το ευκολότερο και απλούστερο. Υπάρχουν «αγκάθια», προβλήματα και σημεία τα οποία χρειάζεται να πέσει φως ώστε να μην «κολλήσει» η υπόθεση. Η προοπτική παρουσίας στη Super League 1 της νέας περιόδου με «όχημα» τον Ν.Π.Σ. Βόλου αποτελεί νούμερο 1 στόχο του Θανάση Παπαδόπουλου.

Το σενάριο θέλει ως «αντίτιμο» το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν (αν ισχύει θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να καλύψει το μπάτζετ σ’ ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον ο Παπαδόπουλος), ωστόσο είναι προφανές πως μεθαύριο σε συνάντηση των δύο πλευρών αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά.

«Ολα έχουν μια τιμή»

Ο Αχιλλέας Μπέος μέσω του Metropolis 95,5 ουσιαστικά έκανε το «άνοιγμα» σε οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη πλευρά για διαπραγματεύσεις. Αρχικά τόνισε: «Η Π.Α.Ε. Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα. Ο προγραμματισμός ξεκίνησε, ανανέωσε ο προπονητής, έκλεισαν 5-6 παίκτες και αθλητικό κέντρο για την προετοιμασία», γεγονός βέβαια που δεν απορρίπτει οποιαδήποτε αλλαγή, για την οποία διευκρίνισε:

«Αν υπάρξει εξέλιξη που αφορά το ιδιοκτησιακό θα το μάθουν πρώτοι οι μέτοχοι και τα μέλη». Η αναφορά του στο ιδιοκτησιακό αυτόματα μεταφράστηκε από πολλούς ως τον τρόπο αλλαγής των δεδομένων εφόσον υπάρξει συμφωνία: Ο Παπαδόπουλος θα αγοράσει την Π.Α.Ε. και θα αποφασίσει τις αλλαγές της. Το… show me the money του Μπέου στον Παπαδόπουλο (ή τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο) ήταν μάλιστα χαρακτηριστικό: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια καλή πρόταση από πουθενά. Στη ζωή όλα έχουν μια τιμή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments