Lifestyle

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η σύλληψη του πατέρα μου ήταν ένα πολιτικά στημένο παιχνίδι»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η σύλληψη του πατέρα μου ήταν ένα πολιτικά στημένο παιχνίδι»
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για όλα. Για τη σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, για τις σχέσεις με τη Νατάσα Καλογρίδη, για τον Απόστολο Γκλέτσο, για τη μητέρα της.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για την πρόσφατη σύλληψη του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου χαρακτηρίζοντας όλα όσα συνέβησαν ντροπή. Συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη και περιέγραψε το που ακριβώς βρισκόταν την ώρα που ενημερώθηκε από τον πατέρα της ότι η μητέρα της «έφυγε»από τη ζωή. Πήρε θέση υποστηρίζοντας ακόμα μια φορά τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως οι σχέσεις της με την αδερφή της Μάρθα, δεν είναι καλές.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μητέρα μου δεν είναι πια εδώ. Θυμάμαι ότι στο σχολείο δεχόμουν μπούλινγκ, έλεγαν ότι ο μπαμπάς εξαγόραζε δίκες και η μαμά φωτογραφίζεται στο Playboy. Η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή. Στο γυμνάσιο για να με τιμωρήσει, μου έβγαλε την πόρτα του δωματίου μου για να μην έχω ιδιωτικότητα», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Εγώ έμαθα για τη σχέση του πατέρα μου με τη Νατάσα Καλογρίδη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η μητέρα μου παρά τις απιστίες του πατέρα μου, σεβόταν πολύ το μεγαλείο της ψυχής του. Ο μπαμπάς μου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν «έφυγε» η μητέρα μου. Ήθελε έναν άνθρωπο δίπλα του και αυτό μπορώ να το καταλάβω πολύ καλά. Η μαμά μου είχε κρατήσει το γάμο της παρόλο που γνώριζε για τις απιστίες του άντρα της.

Έμαθα για το χαμό της μητέρας μου από τον πατέρα μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η μαμά μου δεn ξύπνησε . Εγώ τότε τρελάθηκα… Έμεινα τρεις μέρες άυπνη, χωρίς φαγητό και κάπνιζα τα τσιγάρα της. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη θέλαμε να το πουλήσουμε γιατί υπήρχαν κάποια θέματα κληρονομιάς. Κράτησα από τη μαμά μου το κομποσκοίνι της και τις εικόνες της», ανέφερε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Είμαι θυμωμένη με την σύλληψη του πατέρα μου γιατί είναι αθώος

«Η σύλληψη του πατέρα μου ήταν ένα πολιτικά στημένο παιχνίδι. Ο τρόπος που έγινε η σύλληψή του ήταν απαράδεκτος. Δέκα μήνες πριν τον συλλάβουν επειδή ήθελα να ξέρω, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Οι σχέσεις μου με την Νατάσα Καλογρίδη είναι πολύ καλές και στηρίξαμε μαζί τον πατέρα μου. Είμαι πολύ θυμωμένη με την υπόθεση του πατέρα μου γιατί είναι πραγματικά αθώος. Μετά τη σύλληψη ο πατέρας μου ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση.

Θα ήθελα να κάνω οικογένεια

Ο γάμος μου με τον Απόστολο Γκλέτσο ήταν μια νεανική τρέλα. Θα ήθελα, αν προλάβω να κάνω οικογένεια και λέω αν προλάβω γιατί είμαι ήδη 40ετών. Η συνύπαρξη με τη μητέρα μου πάνω στο θεατρικό σανίδι ήταν θησαυρός. Από τη μητέρα μου έμαθα να είμαι αληθινή, να μηn μασάω και να μην ακούω τι λέει ο κόσμος.

Οι ψυχρές σχέσεις με την αδερφή της

«Με την αδερφή μου Μάρθα δεν τα βρίσκουμε. Δεν ήμασταν ποτέ δεμένες. Εγώ μεγάλωσα με τους γονείς μου, η αδερφή μου δεn θυμάμαι να ήταν ποτέ δίπλα μου. Η Μάρθα και η Ζένια αποφάσισαν να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου για τους δικούς τους λόγους, εγώ όμως στηρίζω τον πατέρα μου. Έχω περάσει ψυχολογικά δύσκολα με διάφορες καταστάσεις που έχουν συμβεί στην οικογένειά μου. Τώρα έχω πάρει 100% τη ζωή στα χέρια μου», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments