Αθλητισμός

ΕΣΑΚΕ: Θέλει τζάμπολ στα play off στις 15/5

ΕΣΑΚΕ: Θέλει τζάμπολ στα play off στις 15/5
Στον ΕΣΑΚΕ υπάρχει η επιθυμία να οριστεί την προσεχή Τετάρτη (15/5) η έναρξη της Α' φάσης των πλέι οφ της Basket League.

Στον ΕΣΑΚΕ υπάρχει η επιθυμία να οριστεί την προσεχή Τετάρτη (15/5) η έναρξη της Α’ φάσης των πλέι οφ της Basket League, αλλά ακόμα επικρατεί διχογνωμία σχετικά με το αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή όχι. «Αγκάθι» στο να δοθεί «πράσινο φως» αποτελεί η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την παράνομη κλήρωση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς με τον Προμηθέα Πατρών. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη διαφωνία πρωταγωνίστησαν και πάλι οι «αιώνιοι», οι οποίοι θα συναντηθούν στην Α’ φάση των πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει ότι μέχρι να βγει απόφαση από το ΑΣΕΑΔ δεν μπορεί να δοθεί εκκίνηση και τον Παναθηναϊκό να υπογραμμίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

  • Αγγελόπουλος: «Δεν αποσύρουμε την προσφυγή, υπάρχει ελπίδα»

Αισιόδοξος για λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν αποσύρει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Διέψευσε την απόρριψη ξένων διαιτητών. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ετοιμάζεται ομάδα εργασίας, τόνισε ότι υπάρχει ελπίδα, δεν ξεκαθάρισε όμως αν θα συμμετάσχει στα πλέι οφ η ομάδα του Πειραιά.

«Είμαστε εδώ ως το τέλος. Δόθηκε μία λύση και θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι, αλλά έχει γίνει μία ομάδα εργασίας. Αλλά ας ελπίσουμε να γίνει. Έγινε ένα βήμα, συμφώνησαν οι περισσότερες ομάδες. Υπάρχει ελπίδα. Δεν αποσύρουμε την προσφυγή. Έχουν όλα σχέση με την απόφασή μας για τα πλέι οφ. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε νομικά θέματα, δεν ισχύει τίποτα. Δεν αποφασίσαμε για τους ξένους διαιτητές. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ. Έχει άποψη ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζει ο κύριος Βασιλακόπουλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

  • Γιαννακόπουλος: «Το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός»

Επίθεση στον Ολυμπιακό εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, με τον «ισχυρό άνδρα» του Παναθηναϊκού να χαρακτηρίζει «πρόβλημα» τους «ερυθρόλευκους», να υπογραμμίζει ότι τους περιμένει στα πλέι οφ να «τους υποδεχθούμε στο ΟΑΚΑ, ίσως όχι με 20άρα, αλλά με 40άρα», ενώ επισήμανε ότι πρωταρχικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των ιδιοκτητών πρέπει να είναι τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου. Στην τελευταία τοποθέτηση του, μάλιστα, ανέφερε ότι «Η Πολιτεία δεν δρα, άρα είναι συνένοχη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments