Video

Νανά Παλαιτσάκη: «Είναι δύσκολα, για έναν αποχωρισμό δεν υπάρχει προετοιμασία»

Νανά Παλαιτσάκη: «Είναι δύσκολα, για έναν αποχωρισμό δεν υπάρχει προετοιμασία»
Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για το θάνατο του πρώην συζύγου της, Κώστας Σγόντζου, τονίζοντας ότι ένας αποχωρισμός είναι πάντα δύσκολος, γιατί κανείς δεν μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Για την απώλεια του πρώην συζύγου της, Κώστας Σγόντζου, μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο θάνατος του τον περασμένο Απρίλιο συγκλόνισε τη γνωστή δημοσιογράφο. Κι αυτό γιατί ενημερώθηκε γι’ αυτόν ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Η ίδια αποκάλυψε ότι γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του και πως τις τελευταίες του ημέρες βρισκόταν σε καταστολή. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν είχε ενημερωθεί νωρίτερα από κάποιον για την εξέλιξη των πραγμάτων.  «Για έναν αποχωρισμό ποτέ δεν υπάρχει προετοιμασία» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη γνωριμία των δύο τους. Ανέφερε ότι γνωρίστηκαν στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 και εξήγησε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, με τους δύο τους να παραμένουν παντρεμένοι για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Όπως εξήγησε η ίδια, ήταν ένας γάμος με αγάπη και κατανόηση. Μπορεί τελικά να χώρισαν, αλλά μερικά χρόνια αργότερα συναντήθηκαν κι έκτοτε είχαν καθημερινή και φιλική σχέση.

Ταυτόχρονα, η Νανά Παλαιτάσκη, περιέγραψε το πως είναι να μεγαλώνει κάποιος χωρίς πατέρα, μιας και η ίδια έχασε τον δικό της όταν ήταν μόλις πέντε ημερών. Επίσης, εξομολογήθηκε ότι οι σχέσεις της με την μητέρα της δεν ήταν καλές. Κι αυτό γιατί είχε πέσει σε κατάθλιψη κι εκείνη μετά το θάνατο του συζύγου της και την παραμελούσε. Παράλληλα, όπως τόνισε, αργότερα ήταν ιδιαίτερα επικριτική και παρεμβατική στη ζωή της.

Δείτε τα βίντεο:

Νανά Παλαιτσάκη: Τι είχε γράψει για το θάνατο του πρώην συζύγου της

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε παντρεμένος με τη Νανά Παλαιτσάκη για οκτώ χρόνια και είχε δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Η ίδια η δημοσιογράφος πληροφορήθηκε το θάνατο του, ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής Αποκαλυπτικά Live. Τότε, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε διακόψει τη ροή της εκπομπής, την αγκάλιασε και εκείνη αποχώρησε από το πλατό εμφανώς σοκαρισμένη.

Μερικές ώρες αργότερα, θέλησε μέσω social media να πει το δικό της αντίο στον πρώην σύζυγο της. Η δημοσιογράφος ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα τραγούδι του συγκροτήματος Queen, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Rock in peace Constantinos Sgontzos Ξεκίνα να οργανώνεις τον sky rock σε άλλες γειτονιές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments