Video

MasterChef spoiler 10/5/19: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (vid)

MasterChef spoiler 10/5/19: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (vid)
MasterChef spoiler 10/5/19: Έγινε γνωστό ποιος παίκτης θα αφήσει την ποδιά του στο σημερινό επεισόδιο του reality μαγειρικής.

MasterChef spoiler 10/5/19: Τις τελευταίες δυο μέρες οι διαγωνιζόμενοι του reality μαγειρικής ήρθαν αντιμέτωποι με δυο απαιτητικές δοκιμασίες. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε μία ομαδική δοκιμασία. Ωστόσο οι δυο ομάδες δεν ήταν αντάξιοι των προσδοκιών. Αυτό οδήγησε τους κριτές να τους δώσουν άλλη μια ευκαιρία.

Στο δεύτερο γύρο οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να παρουσιάσουν καλύτερα πιάτα. Η απόφαση για το νικητή είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να είναι μια ομάδα. Αυτό αυτόματα θα οδηγήσει τους τρεις ηττημένους σε διαδικασία αποχώρησης. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος δεν έχει γίνει ακόμα, ωστόσο υπάρχει διαρροή.

View this post on Instagram

Οι κριτές και ο καλεσμένος chef, Γιώργος Παπαδόπουλος, έχουν ξεκινήσει να δοκιμάζουν και να βαθμολογούν τις προσπάθειες των παικτών. Ας ακούσουμε την κριτική τους. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler 10/5/19: Ήττα για την μπλε ομάδα

Λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου γνωρίζουμε ποια ομάδα πήρε τη νίκη. Αυτή είναι η κόκκινη, στέλνοντας τους μπλε στον τάκο. Οι Παντελής, Χρήστος και Ασημίνα θα παλέψουν για τη θέση τους στο φετινό MasterChef. Οι τρεις παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του Γιάννη Λουκάκου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν η Ασημίνα είναι η παίκτρια που θα κάνει το λιγότερο πετυχημένο πιάτο και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Έτσι, ο Χρήστος, ο Παντελής, ο Πάνος, ο Μανώλης και η Σπυριδούλα θα αποτελέσουν την τελική πεντάδα του διαγωνισμού. Το Star πήρε την απόφαση να τρέξει τις διαδικασίες καθώς ο στόχος τους είναι να τελειώσει ο διαγωνισμός πριν τις εκλογές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments