Μedia

Survivor διαρροή 11/5/19: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor διαρροή 11/5/19: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία
Survivor διαρροή 11/5/19: Έγινε γνωστό ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία στο reality επιβίωσης.

Survivor διαρροή 11/5/19: Μετά τους αγώνες επάθλου έχει έρθει ώρα για τα κρίσιμα αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Αυτά είναι πάντα τα παιχνίδια για την ασυλία. Όποια ομάδα χάσει και τα δυο παιχνίδια θα πάει στο συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσει δυο παίκτες της. Ένας από αυτούς θα αποχωρήσει από την παραλία.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι δυο αγώνες που θα κρίνουν την ασυλία. Στα τελευταία παιχνίδια η μαύρη ομάδα έχει πάρει τα πάνω της και μετράει συνεχόμενες νίκες. Από την άλλη πλευρά η άσπρη ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “λευκοί” είχαν χάσει την προηγούμενη ασυλία και αποχαιρέτησαν την Σαϊμπρέ.

View this post on Instagram

Στην παραλία της Μαύρης ομάδας θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα οι προμήθειες, αφού κέρδισαν με το καθηλωτικό σκορ 10-9💥 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor διαρροή 11/5/19: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άσπρη ομάδα θα κάνει τη ρελάνς, θα πάρει δυο νίκες και μαζί την ασυλία. Οι μαύροι θα έρθουν σε μια δύσκολη κατάσταση καθώς θα πρέπει να ψηφίσουν δυο παίκτες τους προς αποχώρηση. Μεγάλος βάρος αναμένεται να πέσει στην Κατερίνα Δαλάκα που είναι η αρχηγός της ομάδας.

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα πρέπει να αποφασίσει για τον Τούρκο υποψήφιο. Στο παρελθόν έχει τονίσει ότι το κριτήριο της είναι πάντα αγωνιστικό. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ψηφίσει τον Ατακάν που είναι με διαφορά ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας. Ωστόσο οι δυο τους έχουν έρθει κοντά κι οι φήμες λένε ότι είναι ζευγάρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments