Video

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τweet έπος του Ρικ Πιτίνο για τον τελικό Κυπέλλου

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τweet έπος του Ρικ Πιτίνο για τον τελικό Κυπέλλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Ρικ Πιτίνο πηγαίνοντας για προπόνηση στο ΟΑΚΑ είδε τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου και αναρωτήθηκε τι συμβαίνει.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ο Ρικ Πιτίνο παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο όσα σχετίζονται με το μπάσκετ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μας έχει συνηθίσει να σχολιάζει τα καλώς ή κακώς κείμενα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τον αποψινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αναφέρθηκε λοιπόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε όσα… απρόοπτα συμβαίνουν στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τη λιγοστή παρουσία φιλάθλων και την ισχυρή αστυνόμευση. Ο Ρικ Πιτίνο πηγαίνοντας για προπόνηση στο ΟΑΚΑ είδε τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου και ρώτησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τι συμβαίνει. Εκείνοι του εξήγησαν τα καθέκαστα με τους περιορισμούς και αφού συνήλθε από την έκπληξη έγραψε στο twitter:

«Στους πέντε μήνες μου στην Ελλάδα έχω δει όσα δεν είχα δει ποτέ στην καριέρα μου ως προπονητής. Σήμερα έχουν τον τελικό στο ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπεται να πάνε οι οπαδοί. Δόθηκαν 1.000 προσκλήσεις στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και την ομοσπονδία και θα έχει 3.000 αστυνομικούς. Αστυνομία – Οπαδοί 3-1. Και υπήρξαν μετά 45 άνθρωποι, που διαμαρτυρήθηκαν για τους Λέικερς»!

Δείτε το επικό tweet:

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Δρακόντεια μέτρα στο ΟΑΚΑ

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο ενόψει του τελικού Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που αρχίζει στις 20.30. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν απλωθεί πέριξ του σταδίου, όπου θα φιλοξενηθεί ο τρίτος σερί τελικός μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ όσο πλησιάζει η ώρα της σέντρας θα αυξάνονται και οι έλεγχοι.

Και αυτά μολονότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί παρουσία μόλις 1.000 προσκεκλημένων καθώς έπειτα από υπουργική απόφαση δεν βγήκαν εισιτήρια προς διάθεση, παρά μόνο δόθηκαν συνολικά 1.000 προσκλήσεις στις δυο ομάδες και στην ΕΠΟ. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού πραγματοποιήθηκε η τελευταία ευρεία σύσκεψη στο ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας και άλλα οργανωτικά ζητήματα, παρουσία της ΕΛ.ΑΣ, εκπροσώπων της ΕΠΟ, των δύο ΠΑΕ, των εταιρειών ιδιωτικής ασφάλειας, του ΟΑΚΑ κ.ά..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments