Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Μαυροπάνο

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Μαυροπάνο
Επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό το όνομα του Ντίνος Μαυροπάνου.

Το όνομα του Ντίνου Μαυροπάνου ακούγεται τις τελευταίες ημέρες για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού της Άρσεναλ είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Realnews, παρά τη σφιχτή οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει για ακόμη μία χρονιά το«Τριφύλλι», υπάρχει η σκέψη για υπέρβαση για κάτι εξαιρετικό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτό το εξαιρετικό θα μπορούσε να είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος (και) λόγω τραυματισμών αγωνίστηκε ελάχιστα φέτος στην Premier League. Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να καλοβλέπουν την περίπτωσή του και οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να μπουν σε μια κουβέντα δανεισμού.

Νέος τραυματισμός για Μαυροπάνο

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στο Turf Moor, ο Ντίνος Μαυροπάνος αποχώρησε αναγκαστικά από την άμυνα της Άρσεναλ με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Έλληνας στόπερ που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «κανονιέρηδων» καθώς προτιμήθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να πάρει ανάσες, δεν είχε καθόλου καλό μεσημέρι στην έδρα της Μπέρνλι.

Αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Λοράν Κοσιελνί. Πηγαίνοντας στον πάγκο ο Μαυροπάνος δεν έκρυψε την απόγνωση του για τον τραυματισμό του και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να παίξει σε όλο το ματς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments