Video

Αντώνης Ρέμος: Απίστευτο πόσα κέρδισε σε τουρνουά Πόκερ στο Μόντε Κάρλο

Αντώνης Ρέμος: Απίστευτο πόσα κέρδισε σε τουρνουά Πόκερ στο Μόντε Κάρλο
Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε πλουσιότερος από τη συμμετοχή του σε τουρνουά πόκερ.

Ο Αντώνης Ρέμος, εκτός από τις ικανότητές του στο τραγούδι και την αγάπη του για τον Ηρακλή, είναι γνωστό πως λατρεύει το πόκερ. Ο γνωστός τραγουδιστής δοκίμασε την τύχη του σε τουρνουά πόκερ το οποίο διεξήχθη στο Μόντε Κάρλο και μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά. Κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά και έφυγε από το Μονακό αρκετά πλουσιότερος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το περιοδικό Gala και σχολιάστηκαν στην εκπομπή “Όλα λάθος”, ο Αντώνης Ρέμος κατετάγη τρίτος ανάμεσα σε 256 συμμετέχοντες, γεγονός που αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 60.490 ευρώ. Έφτασε μάλιστα μία ανάσα από το heads up του τουρνουά. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έχει μια τόσο μεγάλη διάκριση σε τουρνουά πόκερ. Η πρώτη ήταν το 2017, όταν στο Μαυροβούνιο, είχε κερδίσει το έπαθλο των 250.000 ευρώ.

Χρήματα πήραν όμως και οι άλλοι δύο Έλληνες. Ο Γιώργος Καρακούσης κέρδισε 4.170 ευρώ, κατακτώντας την 34η θέση και ο Χρήστος Βαρδάλος 3.720 ευρώ, καθώς ήταν 41ος. Νικητής του τουρνουά, ήταν ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Βετσίνο, κατακτώντας το ποσό των 127.040 ευρώ.

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, όπου και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με την μουσική, ενώ έμαθε να παίζει κιθάρα και drums.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα.

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Ρέμου έγινε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Μετά από πολλές εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα, ο Ρέμος κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα το Πάσχα του 1995 στο κέντρο “Διογένης Palace”, μαζί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή και Μάριο Τόκα. Την ίδια χρονιά, υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται με τη βοήθεια του παραγωγού του Σταύρου Αραπίδη σε μία δισκογραφική καριέρα.

Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο “Αντώνης Ρέμος” και γίνεται μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments