Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Σούνιτς

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Σούνιτς
Ο Παναθηναϊκός φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα, να εξετάζει την περίπτωση του Βόσνιου διεθνή αμυντικού Τόνι Σούνιτς.

Προτεραιότητα για τον Νίκο Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό αποτελούν οι επαφές για τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει αρχίσει ήδη τις σχετικές επαφές με παίκτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο και τους ενημερώνει για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ο Νίκος Νταμπίζας επιθυμεί να ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών ανάλογα με τη δυσκολία τους, ώστε να κινηθεί και εκείνος ανάλογα το προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται πως εξετάζει και ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους «πράσινους» το φετινό καλοκαίρι. Μία από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός είναι εκείνη του στόπερ, με τον Τόνι Σούνιτς να φαίνεται πως ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που αναζητούν στο Κορωπί.

Πρόκειται για θηριώδη στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά και μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Ντιναμό Μόσχας. Είναι γεννημένος στις 15 Δεκεμβρίου 1988 και φέτος είχε 28 συμμετοχές, όμως οι Μοσχοβίτες σκοπεύουν να αλλάξουν πλάνο και δεν υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Στρασμπούρ και Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στη λίστα της Στρασμπούρ και η γαλλική ομάδα δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτησή του. Πάντως η ομάδα της Ligue 1, που είναι ενδέκατη στη βαθμολογία αλλά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο επόμενο Europa League κατακτώντας το Λιγκ Καπ, δεν έχει τον διεθνή μεσοαμυντικό του Παναθηναϊκού πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα, πάντως, με την «Πράσινη», αν έρθει μια πρόταση της τάξεως των 3,5 εκατ. ευρώ, στον Παναθηναϊκό θα εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος άσος έχει συμβόλαιο ως το Δεκέμβριο του 2020 και εδώ και καιρό λέγεται πως πρόθεση της διοίκησης είναι να συζητήσει μαζί του για επέκταση συμβολαίου.

Πρέπει, επίσης, να επισημανθεί πως σε περίπτωση πώλησης του Κουρμπέλη ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, της τάξεως του 25%, συνεπώς σε περίπτωση που παραχωρηθεί σε ομάδα ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει μόνο τα 3/4 του ποσού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments