Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οι σκέψεις Μελισσανίδη και τα “θέλω” του Χιμένεθ

ΑΕΚ: Οι σκέψεις Μελισσανίδη και τα “θέλω” του Χιμένεθ
Στην ΑΕΚ δεν έχουν πάρει αποφάσεις για τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και ο Ισπανός δεδομένα θα θέσει κάποιες απαιτήσεις για την επόμενη σεζόν.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την ΑΕΚ και η επόμενη μέρα επιβάλλει τη λήψη αποφάσεων, αλλά και επενδύσεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλείται να είναι αυτός που θα δείξει το δρόμο με τις επιλογές του. Ακόμα και η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ δεν θα πρέπει να θεωρείται 100% δεδομένη.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μεν το ελαφρυντικό πως ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της περιόδου και κλήθηκε να παρουσιάσει βελτίωση με ένα ρόστερ με επιλογές που δεν ήταν δικές του σε πολλές θέσεις, ωστόσο κάποιοι εκτιμούν πως με την παραμονή του η ΑΕΚ δεν θα παρεκκλίνει πολύ από το προφίλ μιας ομάδας που θα είναι συμπαγής στην άμυνα, αλλά προβλέψιμη στο παιχνίδι της και που θα στηρίζεται κατά βάση στην ατομική ποιότητα κάποιων παικτών.

Κι επειδή οδεύουμε σταδιακά στην είσοδο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, κάποιοι θεωρούν πως ίσως θα έπρεπε να αλλάξει προφίλ και αγωνιστικά η ομάδα, με έναν προπονητή που θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει πιο ομαδικό, κυριαρχικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς σε περίπτωση που αποφασιστεί να πορευτεί η «Ένωση» χωρίς τον Χιμένεθ, θα πρέπει να βρεθεί γρήγορα ο άνθρωπος που θα χτίσει την ομάδα της νέας περιόδου και θα βάλει μπροστά τον σχεδιασμό.

Από την άλλη όμως κι ο Ανδαλουσιάνος προπονητής έχει συγκεκριμένα “θέλω” σύμφωνα με τη “Sportday”. Ο Χιμένεθ δεν είναι μεν υπέρ της σπατάλης, ούτε των παράλογων απαιτήσεων, ωστόσο θέλει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα και να αποκτηθούν παίκτες με τα χαρακτηριστικά που εκείνος θα ζητήσει, δημιουργώντας μία ΑΕΚ που δεν θα βρίσκεται σε μακρινή ταχύτητα από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Κοινώς θέλει να είναι ενεργός και συμμέτοχος στον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments