Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αλλάζει την τριάδα των τερματοφυλάκων του

ΠΑΟΚ: Αλλάζει την τριάδα των τερματοφυλάκων του
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για αρκετές αλλαγές ενόψει της επόμενης σεζόν και η τριάδα τερματοφυλάκων που έχει αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο ότι θα παραμείνει ως έχει.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ δεν έχουν ακόμη κοπάσει οι πανηγυρισμοί από την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία τους. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε μια εξαιρετική σεζόν και κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα της Super League. Παράλληλα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε και στο Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο (11/4). Φυσικά, όπως είναι λογικό, άπαντες στην ομάδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Άλλωστε το φετινό επίτευγμα τους είναι ένα από αυτά που δεν ξέρει αν θα συμβούν και πάλι. Παρόλα αυτά, στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για να υπερασπιστούν τους τίτλους τους.

Η νέα σεζόν αναμένεται να βρει το ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά» αρκετά αλλαγμένο. Κι αυτό γιατί θα υπάρξουν και μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσει αρκετών παικτών. Η μεγαλύτερη αλλαγή όσον αφορά μια θέση, θα είναι σε αυτή του τερματοφύλακα. Οι Μάριος Σιαμπάνης και Παναγιώτης Γλύκος θα αποτελέσουν παρελθόν από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο πρώτος, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν έχει καταλήξει ακόμη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαφορετική θα είναι η περίπτωση του Ροντρίγκο Ρέι. Ο Αργεντινός πορτιέρε δεν αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η αποχώρηση του δεν θα είναι επί μονίμου βάσεως, αφού εξετάζεται το γεγονός να παραχωρηθεί ως δανεικός σε κάποια ομάδα. Ουσιαστικά, ο μόνος τερματοφύλακας που θα διατηρήσει τη θέση του στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που έκανε μια εξαιρετική σεζόν και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ποια θα είναι η τριάδα των κίπερ στην ΠΑΟΚ

Η τριάδα των πορτιέρε του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να απαρτίζεται από τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Νίκο Μελίσσα. Ο Σέρβος τερματοφύλακας κάνει τρομερές εμφανίσεις με την Ξάνθη στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα του δώσει την ευκαιρία να βρεθεί σε μια ομάδα με άλλους στόχους και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την άλλη, ο Μελίσσας αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στη Λαμία ως δανεικός, όντας σταθερότατος στις εμφανίσεις του. Γι’ αυτό και στον ΠΑΟΚ θέλουν να του δώσουν μια ευκαιρία για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, οι αλλαγές στη θέση του τερματοφύλακα δεν θα είναι οι μόνες που θα γίνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κι αυτό γιατί στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλουν να υπερασπιστούν τους τίτλους τους. Έτσι, θα κοιτάξουν να ενισχύσουν όσο περισσότερο γίνεται το υπάρχον ρόστερ τους. Εξάλλου, για τον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας ακόμη μεγάλος στόχος για την ερχόμενη σεζόν. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments