Μedia

Shopping Star: Ποια είναι η νικήτρια της περασμένης εβδομάδας

Shopping Star: Ποια είναι η νικήτρια της περασμένης εβδομάδας
Νέα εβδομάδα με 5 νέες παίκτριες στο Shopping Star.

Κάθε εβδομάδα στο Shopping Star η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους. Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.

Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί. Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 32ς εβδομάδας της 3ης σεζόν, αναδείχθηκε η 31χρονη Σοφία, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα το μεσημέρι γνωρίσαμε τις 5 νέες παίκτριες για την 33η εβδομάδα, για την 3η σεζόν του Shopping Star!

  • Η 18χρονη Φένια, σπουδάστρια
  • Η 47χρονη Βίκυ, δασκάλα οδήγησης
  • Η 19χρονη Ροζαλία, φοιτήτρια
  • Η 27χρονη Λένα, φοιτήτρια
  • Η 41χρονη Δήμητρα, οικιακά

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι «Κομψή στην ορκωμοσία»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments