Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Καραμέρος: Σποτ για την αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας από το «Ενωμένο Μαρούσι» (vid)

Γιώργος Καραμέρος: Σποτ για την αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας από το «Ενωμένο Μαρούσι» (vid)
Ο Γιώργος Καραμέρος και το «Ενωμένο Μαρούσι» προανήγγειλαν την αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας μ' ένα υπέροχο σποτ.

Την αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου προαναγγέλλει το «Ενωμένο Μαρούσι» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος με ένα καλαίσθητο σποτ.

Στο φιλμάκι που προβάλλεται σε όλα τα social media ο κ. Καραμέρος ξεκινά από τη γειτονιά του τον Άγιο Θωμά με το δημοτικό λεωφορείο και μέσα από τις εικόνες που προβάλλονται στην διαδρομή έως το κέντρο αναδεικνύονται χωρίς κραυγές, οι φθορές και η παλαιότητα σε οχήματα και στάσεις.

Ο Γ. Καραμέρος καταλήγει λέγοντας: «Η Δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου λειτουργεί με προδιαγραφές της δεκαετίας του 1990 και με φθορές 20 ετών σε λεωφορεία και στάσεις. Με αραιά δρομολόγια, χωρίς Κυριακές. Στο #Ενωμένο Μαρούσι έχουμε ένα κοστολογημένο σχέδιο πλήρους αναβάθμισης και αναδιοργάνωσης της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Με νέα λεωφορεία, αναβάθμιση των υπαρχόντων, νέες στάσεις και στις 17 γειτονιές».

Βασικός πυλώνας του προγράμματος του ανεξάρτητου συνδυασμού του οποίου το πρόγραμμα μπορείτε να διαβάσετε (εδώ) είναι η άμβλυνση του κυκλοφοριακού και η αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας με παράλληλη εκπόνηση σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας αλλά και χρήση ποδηλάτων και μικρών ηλεκτρικών οχημάτων.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments