Video

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Το προσκλητήριο που θα φέρει αναστάτωση στον Ηλία (vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Το προσκλητήριο που θα φέρει αναστάτωση στον Ηλία (vid)
Ανατροπές στην κωμική σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Ένα προσκλητήριο και μία επιστροφή θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή του Ηλία και της Καίτης.

Αυτό δεν το περίμεναν οι τηλεθεατές της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα“, ωστόσο πολλοί ευχόντουσαν να συμβεί. Πρόκειται για μία αναπάντεχη εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά και πολύ περισσότερο στη ζωή του Ηλία. Η ζωή του Ηλία θα αναστατωθεί όμως ακόμη περισσότερο όταν ένα προσκλητήριο γάμου πέφτει τυχαία στα χέρια του. Και μάλιστα, γράφει πάνω το δικό του όνομα. Μαζί με της Καίτης.

Ο Άγγελος μουρμουρίζει στη Βέλη πιστεύοντας ότι ένας υπάλληλος στο σούπερ-μάρκετ της την πέφτει. Μέχρι που συνειδητοποιεί ότι την πέφτει σ’ εκείνον… Η Βούλα αποφάσισε να προσλάβει υπάλληλο για το μαγαζί. Μη μπορώντας να λέει όχι στους ακατάλληλους, βάζει τον Μηνά να κάνει τον… κακό «μπάτσο». Η Τούλα (Κωνσταντίνα Μιχαήλ) μένει στο σπίτι του Μπάμπη και της Ξένιας, γιατί την έκλεψαν. Η Ξένια την στηρίζει, αλλά ο Μπάμπης δεν την αντέχει. Και τότε…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η επιστροφή που θα αναστατώσει τον Ηλία

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Μαρίνα θα έρθει στον Πύργο να τον επισκεφτεί και παθαίνει πανικό. Προσπαθεί να διώξει την Καίτη από το σπίτι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Για να βοηθήσει τη Βέλη στο διάβασμα, ο Άγγελος ξαναφέρνει στο σπίτι την περιβόητη «Ποπάρα». Όμως εκείνη επιστρέφει με άγριες διαθέσεις… Η βέρα της Ξένιας χάνεται, ψάχνουν και δεν την βρίσκουν. Τη λύση την έχει ο Μπάμπης. Φανουρόπιτα. Μόνο που η Ξένια δεν πιστεύει σ΄ αυτά. Η Βούλα φορτώνει στον Μηνά την ευθύνη να διαλέξει τον ή την κατάλληλη υπάλληλο για το μαγαζί. Εκείνος όμως κάνει μια επιλογή που δεν της αρέσει καθόλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments