Αθλητισμός

Γιάγια Τουρέ: Σε ομάδα Β’ κατηγορίας στην Κίνα ο Ιβοριανός

Γιάγια Τουρέ: Σε ομάδα Β’ κατηγορίας στην Κίνα ο Ιβοριανός
Ο Γιάγια Τουρέ δεν θα σταματήσει τελικά το ποδόσφαιρο και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Β' Κίνας.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Γιάγια Τουρέ θα σταματήσει το ποδόσφαιρο αφού έμεινε για καιρό χωρίς ομάδα. Για την ακρίβεια αυτή η είδηση είχε βασιστεί σε κάποιες δηλώσεις του Σέλουκ που είναι και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο έμπειρος χαφ δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει να αγωνίζεται ακόμα και αν αυτό είναι σε κάποια άσημη ομάδα.

Ο 35χρονος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα του. Αυτή είναι από το πρωτάθλημα Κίνας. Συγκεκριμένα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και ονομάζεται Κινγκντάο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι οριστική και το μόνο που μένει είναι κάποιες τελικές λεπτομέρειες.

Γιάγια Τουρέ: Μόνο οι υπογραφές για να πάει στην Κίνα

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες ο Ιβοριανός θα ταξιδέψει στην Κίνα προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι και το καλοκαίρι πολλές ομάδες από την Ασία έκαναν πρόταση στον Γιάγια Τουρέ, αλλά εκείνος προτίμησε να έρθει στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό.

Στο παρελθόν ο Τουρέ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Στα χρόνια που βρίσκεται στην Γηραιά Ήπειρο έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, πριν επιστρέψει για λίγους μήνες στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments