Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Γκάφα ή… αποκάλυψη; Το προφίλ του Λακαζέτ εμφανίστηκε στο σάιτ της (pic)

Μπαρτσελόνα: Γκάφα ή… αποκάλυψη; Το προφίλ του Λακαζέτ εμφανίστηκε στο σάιτ της (pic)
Η Μπαρτσελόνα "ανακοίνωσε" τον Λακαζέτ... Φυσικά μετά από λίγα λεπτά είχε «εξαφανισθεί» το συγκεκριμένο προφίλ, αλλά και πάλι το... κακό είχε γίνει.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού και ένας από τους παίκτες που απασχολούν τους μπλαουγκράνα είναι ο Αλεξαντρ Λακαζέτ. Ο Γάλλος επιθετικός της Άρσεναλ, μαζί με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ απαρτίζουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα στην Ευρώπη.

Υπάρχουν όμως πιθανότητες να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με την Μπαρτσελόνα μάλιστα να προχωράει σε μία γκάφα ή… αποκάλυψη για το μέλλον του Γάλλου φορ. Συγκεκριμένα, το προφίλ του Λακαζέτ εμφανίστηκε στην αγγλική έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας της Μπαρτσελόνα προκαλώντας πολλές φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Οι υπεύθυνοι της ισπανικής ομάδας δεν το σχολίασαν με τον ισπανικό Τύπο να κάνει λόγο είτε για λάθος, ή πολύ απλά για αποκάλυψη μιας σπουδαίας μεταγραφής.

Δείτε τη φωτογραφία που εμφανίστηκε:

Τι μπορεί να έχει συμβεί; Να έγινε τέτοιο λάθος στον… αλγόριθμο που να εμφανίστηκαν όλα τα στοιχεία; Φαντάζει δύσκολο. Να… χάκαραν τον λογαριασμό της Μπαρτσελόνα; Λογικά θα είχε βγάλει μια αντίδραση η ομάδα, κάτι που δεν έχει γίνει έως τώρα.

Μοιάζει πιθανό η Μπάρτσα να έχει κλείσει ήδη τον Γάλλο επιθετικό, να περάστηκαν τα στοιχεία στο σάιτ ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν ανακοινωθεί και απλά να… πατήθηκε καταλάθος η δημοσίευση. Αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Όπως και να έχει, θα γνωρίζουμε σε λίγες μέρες τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Λακαζέτ παίζει με την Άρσεναλ στον τελικό του Europa League απέναντι στην Τσέλσι και μετά απ’ αυτό το παιχνίδι αναμένονται οι ανακοινώσεις για όλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments