Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πάντα στη λίστα ο Καρέλης

Παναθηναϊκός: Πάντα στη λίστα ο Καρέλης
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις και αν μείνει ελεύθερος ο Καρέλης θα κάνει κίνηση.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την άδεια για την επόμενη χρονιά και δεν θα έχει περιορισμούς στις μεταγραφές, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός από τους ανθρώπους του τριφυλλιού. Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας παρακολουθούν αρκετές περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις γραμμές. Ένας από τους ποδοσφαιριστές λοιπόν που έχουν στο στόχαστρό τους οι πράσινοι φέρεται να είναι και ο Νίκος Καρέλης.

Ο διεθνής επιθετικός, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκε νταμπλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ φέτος απασχολεί τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναλάβει το βάρος της επίθεσης μαζί με τον Φεντερικό Μακέντα.

Ο ίδιος ο Καρέλης θέλει να συνεχίσει εκτός συνόρων αν αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του βορρά, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει αυτό που θέλει. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί όπως και να έχει την περίπτωση του και αν βρει κάποια ευκαιρία θεωρείται δεδομένο πως θα ασχοληθεί πιο ενεργά με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Από ‘κει και πέρα, στο προσκήνιο πάντα για τον Παναθηναϊκό είναι το όνομα του Καλούμ Ρόμπερτς. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Νιούκαστλ αρέσει στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος τον παρακολούθησε από κοντά την περασμένη Δευτέρα και ενημέρωσε τον Δώνη για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, πλην του Κουλιμπαλί, δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη. Θυμίζουμε ότι ο Μουνιέ είναι στη λίστα των αποδεσμεύσεων, όπως και οι Οικονόμου, Τζανδάρης, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Σήμερα ο Παναθηναϊκός δίνει φιλικό στο Κορωπί με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments