Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο: “Μιλάω με Χιμένεθ για ΑΕΚ, αποφασίζει η Λας Πάλμας”

Σέρχιο Αραούχο: “Μιλάω με Χιμένεθ για ΑΕΚ, αποφασίζει η Λας Πάλμας”
Ο Σέρχιο Αραούχο με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι τις επαφές με τον Μανόλο Χιμένεθ για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση της ομάδας. Ο Αργεντινός σέντερ φορ θέλει να αποχωρήσει από την Λας Πάλμας και στο μυαλό του η “Ένωση” είναι ο ελκυστικότερος προορισμός. Μάλιστα, οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ξεκινήσει το “ψηστήρι” στον έμπειρο στράικερ.

Ο Ισπανός τεχνικός εκτός από το πέρασμα του στην Ελληνική ομάδα, γνωρίζει τον Αραούχο και από την κοινή τους παρουσία στην Λας Πάλμας για ένα εξάμηνο. Ο “Τσίνο” βρέθηκε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν από το παιχνίδι με την  Ράγιο Μαγιανταχόντα.

 Παραδέχτηκε τις επαφές με την ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο

Ο 28χρονος επιθετικός παραδέχτηκε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ και έριξε το μπαλάκι στην Λας Πάλμας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

“Έχω ακόμα τέσσερα χρόνια συμβολαίου με την Λας Πάλμας. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή μου εδώ. Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου και ακόμα αν μπορώ να ανανεώσω για περισσότερο χρόνο”, ήταν τα λόγια του Αραούχο που άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επιστροφή του.

“Η σχέση που έχω με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι εξαιρετική. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής που με έχει βοηθήσει σε μια πολύ κακή στιγμή της καριέρας μου. Μιλάω πάντα μαζί του, πάντα προκύπτει το θέμα του αν μπορώ να πάω ξανά στην ΑΕΚ, αλλά εγώ αυτό που του λέω είναι να μιλήσει με την Λας Πάλμας. Θα κάνω ό,τι μου πει ο σύλλογος, ποτέ δεν έχω βάλει προβλήματα για το οτιδήποτε”, κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments