Μedia

Survivor διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το αποψινό (16/5/19) έπαθλο

Survivor διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το αποψινό (16/5/19) έπαθλο
Αγώνισμα επάθλου και σήμερα στο Survivor και οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν.

Η ένταση στην Άσπρη ομάδα του Survivor δεν θα λείψει ούτε σήμερα, καθώς η Αφροδίτη είναι εκνευρισμένη με τους Τούρκους παίκτες. Το κλίμα ωστόσο είναι τεταμένο και στις δύο παραλίες. Οι παίκτες των δύο ομάδων όμως θα βρεθούν στον χώρο του αγωνίσματος, εκεί όπου θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, θα υπάρξουν πάλι παίκτες που θα τραυματιστούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε δυο τραυματισμούς. Παρά την αρχική ανησυχία οι τραυματισμοί δεν είναι κάτι σοβαρό που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την εξέλιξη του παιχνιδιού. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι διαγωνιζόμενοι, ούτε σε ποια ομάδα ανήκουν. Οι ομάδες θα συνεχίσουν ωστόσο το παιχνίδι και σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν από τον τουρκικό Τύπο, νικήτρια θα αναδειχθεί για ακόμη μία φορά η Μαύρη Ομάδα. Άραγε, ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει στον αποψινό στίβο μάχης; Η συνέχεια στις 21:50.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments