Video

Survivor spoiler 16/5/19: Τραυματισμοί παικτών στο αποψινό επεισόδιο (vid)

Survivor spoiler 16/5/19: Τραυματισμοί παικτών στο αποψινό επεισόδιο (vid)
Survivor spoiler 16/5/19: Στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης κάποιοι παίκτες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών.

Survivor spoiler 16/5/19: Τα αγωνίσματα του φετινού κύκλου στο reality επιβίωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Οι διαγωνιζόμενοι παίζουν στο “κόκκινο” σε κάθε παιχνίδι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματισμοί παικτών. Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει αγώνισμα επάθλου, με την άσπρη ομάδα να μην έχει περιθώρια για άλλη ήττα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε δυο τραυματισμούς. Παρά την αρχική ανησυχία οι τραυματισμοί δεν είναι κάτι σοβαρό που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την εξέλιξη του παιχνιδιού. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι διαγωνιζόμενοι, ούτε σε ποια ομάδα ανήκουν.

View this post on Instagram

💥Αγώνας επάθλου 💥 Ενα έπαθλο που θα ξεκουράσει τους παίκτες διεκδικούν απόψε οι ομάδες! 👀 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler 16/5/19: Γκρίνια στην άσπρη ομάδα

Στο χθεσινό επεισόδιο η άσπρη ομάδα γνώρισε άλλη μια ήττα σε παιχνίδι επάθλου στο φετινό Survivor. Αυτό έχει προκαλέσει έντονη γκρίνια στις τάξεις την λευκής ομάδας, ειδικότερα για τους Έλληνες παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως μόλις δυο πόντοι ήρθαν από συμπατριώτες μας που φυσικά είναι ελάχιστοι.

Από την πλευρά της η Αφροδίτη παραδέχτηκε πως έχει επηρεάσει την απόδοση της το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται συχνά. Η αντίπαλη ομάδα έχει λιγότερες γυναίκες και έτσι έχει την πολυτέλεια να επιλέγει μια πιο αδύναμη παίκτρια. Αυτή η νέα ήττα προκάλεσε τον εκνευρισμό του Χικμέτ που μίλησε με σκληρά λόγια για τον Νίκο και την Αφροδίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments