Video

Viral: Ο Υποχθόνιος εξηγεί στον Τσίπρα τι σημαίνει το… «Mama» (vid)

Viral: Ο Υποχθόνιος εξηγεί στον Τσίπρα τι σημαίνει το… «Mama» (vid)
Viral: Ο ράπερ Υποχθόνιος συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα και του εξήγησε τι σημαίνει το δημοφιλές τραγούδι «Mama» του Sin Boy.

Το τραγούδι «Mama» του Sin Boy έχει γίνει Viral εδώ και πολύ καιρό και… σαρώνει στο Youtube. Έχει ήδη φτάσει τις 19 εκατομμύρια προβολές, με τον κόσμο να μιλάει συνεχώς γι’ αυτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε αυτό στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιου είδους αστείο. Ο πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κομμάτι που… τραγουδάει όλη Ελλάδα.

Το ακόμη πιο απίθανο στην όλη ιστορία είναι ότι στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε ένας εκ των ράπερ που συμμετέχουν στο τραγούδι, ο Υποχθόνιος ή «Ύπο». Μάλιστα, ο ίδιος είχε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα και του εξήγησε τη σημασία του «Mama». Ο «Ύπο» πόσταρε την συνάντηση στο Instagram ενώ νωρίτερα είχε ανεβάσει stories με την περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, αλλά και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.

«Το μαμά που άκουσες είναι… οικογενειοκρατία. Το “δεν είναι μαμά” σημαίνει “φτιαγμένος”» ακούγεται να λέει ο ράπερ στον πρωθυπουργό, σε ένα Instagram story. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν χαμογελαστός, φάνηκε να αναγνωρίζει το τραγούδι… φαινόμενο, που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό.

Δείτε τη συνομιλία του Υποχθόνιου με τον Τσίπρα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments