Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ο αστρολόγος για σήμερα Πέμπτη (16/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ο αστρολόγος για σήμερα Πέμπτη (16/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ο Αστρολόγος για σήμερα Πέμπτη (16/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της εύνοιας, διευρύνει την οπτική σας για τη ζωή. Είναι καιρός πλέον να γίνετε πιο περίεργοι για να μάθετε περισσότερα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, γι’ αυτό η ατμόσφαιρα διέπεται από συνεργατική διάθεση. Αξιοποιήστε και διατηρήστε αυτό το κλίμα που προάγει τις συνέργειες! Η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αργότερα θα περάσει σε κενό πορείας, μέχρι να μπει στον Σκορπιό. Τότε η προσοχή σας θα εστιαστεί πιο εντατικά σε αυτά που πραγματικά λαχταράτε!

Η Πέμπτη, θα είναι μια καλή μέρα για κάποιες αλλαγές ή ταξίδια. Σήμερα, η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις σας, οι οποίες πρέπει να βασίζονται στις εμπειρίες της ζωής σας. Μην επαναλαμβάνετε τα λάθη του παρελθόντος μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι οι περιστάσεις είναι διαφορετικές. Αυτό ισχύει περισσότερο για την ερωτική σας ζωή.

Τα σχέδια που έχετε κάνει για το σπίτι και την οικογένειά σας θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν χωρίς δυσκολία αρκεί να τα έχετε προσαρμόσει στις πραγματικές σας δυνατότητες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Αφήστε σήμερα τα γεγονότα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο και μην προσπαθήσετε να ασκήσετε οποιουδήποτε είδους χειραγώγησης σε τίποτα και σε κανέναν σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Σήμερα θα συμβεί κάτι ευχάριστο αλλά θα βιώσετε και στιγμές ανησυχίας. Σήμερα θα προγραμματίσετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Πέμπτη, ετοιμαστείτε για μια έκπληξη στο σπίτι ή στην εργασία σας. Τα καλά γεγονότα της σημερινής μέρας θα σχετίζονται με ανθρώπους από άλλες πόλεις ή χώρες. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Πολλοί από εσάς θα χαρείτε με κάποια χρήματα ή με μια σημαντική επιτυχία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε συγκρατημένη διάθεση ή θα αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι σχετικά με κάποιο νέο ή κάποιο γεγονός. Η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία με παλιούς φίλους. Σήμερα μπορεί να χαρείτε επειδή θα λάβετε κάποια χρήματα ή θα επωφεληθείτε από ένα οικονομικό έγγραφο (σύμβαση). Οι ενέργειες ή τα σχόλια μιας γυναίκας θα σας προκαλέσουν αμφιβολίες ή υποψίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη κοιτάξτε μόνο μπροστά και μην γυρίσετε πίσω στο παρελθόν σας. Σήμερα, θα χαρείτε με μια εκδήλωση ή κάποια νέα στο χώρο εργασίας σας. Την Πέμπτη, μπορεί να ανησυχήσετε για κάποια δυσάρεστα νέα σχετικά με έναν συγγενή σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments