Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με Αναστόπουλο – Μάνο – Διαμαντή το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με Αναστόπουλο – Μάνο – Διαμαντή το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Τάσος Μάνος και Παναγιώτης Διαμαντής θα είναι η διαιτητική τριάδα του αιώνιου ντέρμπι για τα προημιτελικά της Basket League.

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των τριών διαιτητών που θα βρεθούν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της Δευτέρας (20/5, 19:00). Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αναστόπουλο, Τάσο Μάνο και Παναγιώτη Διαμαντή, οι οποίοι κληρώθηκαν να διευθύνουν τον πρώτο προημιτελικό της Basket League. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κληρωτίδα βρέθηκαν τα ονόματα 12 διαιτητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αναστόπουλος και Μάνος είναι δύο από τους τρεις διαιτητές, στους οποίους είχε θέσει βέτο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει οι συγκεκριμένοι διαιτητές μαζί με τον Παναγιώτου. Μάλιστα, είχαν τονίσει ότι δεν θα αγωνιζόταν σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εφόσον δεν σφύριζαν ξένοι διαιτητές.

Ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν τα επόμενα ματς

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι του ΣΕΦ (23/5, 19:00), θα το σφυρίξουν οι Παπαπέτρου, Τσαρουχά και Κορομηλάς. Αν χρειαστεί και τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ (27/5, 19:00), θα διευθύνουν οι Σώμος, Καρακατσούνης και Ανδρικόπουλος. Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Αν δηλαδή θα κατέβει να αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό ή αν θα εμμείνει στην αρχική στάση του να μην αγωνιστεί.

Στα άλλα ματς της πρεμιέρας θα σφυρίξουν, στο Προμηθέας – ΠΑΟΚ οι Καρακατσούνης, Τσώνος και Θεονάς, στο ΑΕΚ – Χολαργός οι Πουρσανίδης Γ., Πουρσανίδης Κ. και Βαρδάλος και στο Περιστέρι – Ηφαιστος οι Σχινάς, Παναγιώτου και Τζαφλέρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments