Μedia

Survivor: “Ένα ποντίκι βρέθηκε στο πρόσωπο μου” αποκαλύπτει πρώην παίκτρια

Survivor: “Ένα ποντίκι βρέθηκε στο πρόσωπο μου” αποκαλύπτει πρώην παίκτρια
Μια πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την τραυματική εμπειρία που της άφησε η παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Οι συνθήκες που επικρατούν στο Survivor δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός του reality είναι να μπει ο διαγωνιζόμενος σε συνθήκες επιβίωσης. Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες είναι ο ύπνος στην άβολη καλύβα. Μέσα σε αυτό προσθέστε και τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Το χειρότερο από όλα είναι όταν κάποιο ποντίκι πλησιάζει το σημείο που κοιμούνται οι παίκτες. Μια τέτοια δραματική εμπειρία είχε η Ροδάνθη Καπαρού. Η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη έγινε γνωστή από την παρουσία της στο δεύτερο κύκλο του Survivor. Σε συνέντευξη της αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία.

Survivor: Ο ταραξίας που επιτέθηκε σε πρώην παίκτη

Η Ροδάνθη Καπαρού αποκάλυψε ότι ένα ποντίκι όχι απλά την πλησίασε κατά τη διάρκεια του ύπνου της, αλλά ανέβηκε και πάνω στο πρόσωπο της. “Κοιμόμουν και άκουγα το ποντίκι να κρατσανίζει πίσω στο ξύλο και λέω «εντάξει μωρέ θα φύγει». Γυρίζω πλευρά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα νιώθω τα δάχτυλά του να μπαίνουν στο πρόσωπό μου”.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια μίλησε για τα σημάδια που της άφησε η παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο. “Έκοψα σχεδόν όλο τον σύνδεσμο στον αστράγαλό μου. Ακόμα με ταλαιπωρεί, είναι ακόμα πρησμένο. Κάνω κάποιες φυσιοθεραπείες, αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά. Με ταλαιπωρεί πάρα πολύ”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι είχε πρόταση για να συμμετάσχει στο Nomads. “Μου έκαναν πρόταση από το Nomads, αλλά ο λόγος που δεν πήγα είναι ότι δεν είχα συνέλθει ακόμα από τους τραυματισμούς. Στο ασανσέρ θα προτιμούσα να κλειστώ με τον Ηλία, τον Νάσο, τον Πάνο”,ήταν τα λόγια της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments