Πολιτισμός

Robert Pattison: Προβάρει τη στολή του Batman

Robert Pattison: Προβάρει τη στολή του Batman
Ο Robert Pattison αναμένεται να είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το ρόλο του Batman στην επόμενη ταινία του γνωστού ήρωα.

Ο Robert Pattison φαντάζει αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να φορέσει τη στολή του Batman στην επόμενη ταινία με τον ήρωα της DC. Ο Ben Afflek έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει για τον ρόλο. Αυτό οδήγησε την Worner Bros να ψάξει τον αντικαταστάτη του. Μετά από φήμες πολλών μηνών φαίνεται ότι η γνωστή εταιρία κατέληξε στον εκλεκτό της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό που έγινε γνωστός από τη σειρά ταινιών Twilight. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο πλευρές εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αλλά το κλίμα είναι θετικό. Όπως όλα δείχνουν ο Pattison θα είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας που ετοιμάζει ο Matt Reeves και είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Ο Robert Pattison είναι έτοιμος να πάρει στα χέρια του μια “βόμβα”

Ο 33χρονος ηθοποιός είναι αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του. Ίσως την μεγαλύτερη. Οι φανς του Batman δεν έχουν δει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Pattison το ρόλο. Αυτό φέρνει τον γνωστό πρωταγωνιστεί σε δύσκολη θέση πριν ανακοινωθεί ότι θα είναι ο επόμενος άνθρωπος νυχτερίδα. Ανάλογη κριτική είχε δεχτεί και ο προκάτοχος του όταν είχε πει το “ναι”.

Οι προσδοκίες των φανς όταν πρόκειται για τον Batman είναι μεγάλες. Σε αυτό βοήθησε αρκετά ο Christian Bale με την ερμηνεία του και ο Christofer Nolan με την σκηνοθεσία του, χαρίζοντας μας μια επική τριλογία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν από τον αγαπημένο ηθοποιό να υποδυθεί και πάλι τον Bruce Wayne.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments