Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χατζηγιοβάνη
Έναν από τους παίκτες του θα πρέπει να πουλήσει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι και σίγουρα ο Χατζηγιοβάνης είναι ψηλά στη λίστα.

Έναν από τους παίκτες του θα πρέπει να πουλήσει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι και σίγουρα ο Χατζηγιοβάνης αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα. Το «τριφύλλι» ψάχνει παίκτες που μπορούν να του φέρουν αρκετά λεφτά στα ταμεία του και να διευκολύνουν λίγο την κατάσταση, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, όπως αναφέρει το sportime.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Νίκος Νταμπίζας κοιτάει τους πιθανούς υποψήφιους, που μπορούν να αποχωρήσουν. Ένας είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που αν προκύψει κάτι, θα είναι μετά τους αγώνες με την Εθνική ομάδα.

Ωστόσο τονίζεται πως οι πιθανότητες να παραμείνει στο υπάρχων ρόστερ είναι πολλές περισσότερες από το να αποτελέσει παρελθόν. Έτσι ο Παναθηναϊκός… κοιτάζει πλέον την περίπτωση Χατζηγιοβάνης, που σίγουρα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, όπως προείπαμε. Ο νεαρός είναι μόλις 21 ετών και έχει καταφέρει να κάνει μία γεμάτη διετία με αγώνες στα πόδια του, κάνοντας εξαιρετικά παιχνίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments