Lifestyle

Σία Κοσιώνη: Απίθανο πόσο χρονών είναι

Σία Κοσιώνη: Απίθανο πόσο χρονών είναι
Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε την ηλικία της μέσω ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram.

Η Σία Κοσιώνη γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο instagram σχετική φωτογραφία με τον Κώστα Μπακογιάννη και την τούρτα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε μέσα από τα hashtag της ανάρτησής της ότι έκλεισε τα 39 της χρόνια, προκαλώντας την απορία των ακόλουθών της, καθώς μοιάζει αρκετά νεότερη.

Η Σία Κοσιώνη ανέφερε τα εξής στην ανάρτησή της στο instagram με αφορμή τα γενέθλιά της: “Όσο πληθαίνουν τα κεράκια μεγαλώνει και η λάμψη τους. Την αληθινή λάμψη όμως στη δίνουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και σε γεμίζουν αγάπη. ΥΓ: Και σου κρατούν και το χέρι στη θέα τους!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όσο πληθαίνουν τα κεράκια μεγαλώνει και η λάμψη τους. Την αληθινή λάμψη όμως στη δίνουν οι άνθρωποι που ειναι διπλα σου και σε γεμίζουν αγάπη. ΥΓ: Και σου κρατούν και το χέρι στη θέα τους! #39 #16may #maygirl #birthday #happybirthdaytome #myman #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Η Σία Κοσιώνη Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη άρχισε τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου. Εκτός από δημοσιογραφία, σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα «New Media, Information and Society».

Από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την Άννα Παναγιωταρέα, στην εκπομπή «Ουδείς Αναμάρτητος». Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM. Η επόμενη της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε την στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά ACTIVE και SOUL by Athens Voice.

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στην τηλεόραση και εκπομπές στο ραδιόφωνο και από τον Σεπτέμβριο του 2007 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments