Αθλητισμός

Ρομπέρτο: Τον θέλει στο Μεξικό ο Μίτσελ

Ρομπέρτο: Τον θέλει στο Μεξικό ο Μίτσελ
Ο Ρομπέρτο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Πούμας μετά από εισήγηση του Μίτσελ.

Ο Ρομπέρτο είναι ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακας που πέρασε από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ο Ισπανός γκολκίπερ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Το πέρασμα του στην Εσπανιόλ ολοκληρώνεται και τυπικά σε λιγότερο από δυο μήνες. Το συμβόλαιο του με την Καταλανική ομάδα τελειώνει και δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί.

Το όνομα του έμπειρου ποδοσφαιριστή “έπαιξε” για τον Ολυμπιακό, αλλά το ενδεχόμενο επιστροφής του στο λιμάνι έμεινε στα χαρτιά. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Ζοσέ Σα θα παραμείνει στον Πειραιά. Αυτό σημαίνει ότι ο ελεύθερος Ρομπέρτο θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν αποκλείεται αυτή να είναι μακριά από την Ευρώπη.

Το ψηστήρι του Μίτσελ στον Ρομπέρτο

Ένας άλλος πρώην “ερυθρόλευκος” φέρεται να προσπαθεί να πείσει τον Ρομπέρτο να μετακομίσει στο Μεξικό. Συγκεκριμένα ο Μίτσελ έχει αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Πούμας. Η ομάδα έχει αρκετά χρήματα και δεν έχει πρόβλημα να καλύψει το συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο έμπειρος τεχνικός ετοιμάζει τα μεταγραφικά πλάνα του συλλόγου και σε αυτά υπάρχει έντονο το Ισπανικό στοιχείο.

Ωστόσο ένα ζήτημα είναι να πειστεί ο Ρομπέρτο να αφήσει την Ισπανία για να πάει στο Μεξικό. Μπορεί να μην έκανε τόσο καλή χρονιά, αλλά δεν είναι δύσκολο να βρει μια καλή ομάδα στη χώρα του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο βασικός λόγος που ο πάικτης είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ήταν για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του.

Μένει να δούμε τι απόφαση θα πάρει ο διεθνής τερματοφύλακας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επιλέξει την Πούμας όντας προσωπική επιλογή του Μίτσελ, θα έχει αρκετές πιθανότητες να είναι βασικός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments