Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έκλεισε το φύλλο αγώνα – Στην Α2 οι «ερυθρόλευκοι»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έκλεισε το φύλλο αγώνα – Στην Α2 οι «ερυθρόλευκοι»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» νίκησαν 20-0 (άνευ αγώνα) τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν κατέβηκαν στο ΟΑΚΑ. Στην Α2 ο Ολυμπιακός μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα. «Θα μας βρει απέναντι του, όποιος προσπαθήσει να αλλάξει τις συνέπειες», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενημερώσει από σήμερα το πρωί τους εμπλεκόμενους φορείς ότι δεν θα κατέβουν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός, όντως δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του πρώτου γύρου των πλέι οφ της Basket League. Οι «πράσινοι» πήγαν στο γήπεδο και λειτούργησαν σε συνθήκες αγώνα. Έκαναν ζέσταμα και συνέχισαν με προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο μπροστά σε 600 περίπου οπαδούς τους που είχαν καπνογόνα και πανό.

Το τζάμπολ δεν έγινε ποτέ στις 19:00, όπως και ήταν προγραμματισμένο. Οι Πειραιώτες δεν εμφανίστηκαν μέχρι και τις 19:15, όταν και έληγε η διορία τους. Έτσι, οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Διαμαντής έκλεισαν το φύλλο αγώνα. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 20-0 άνευ αγώνα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η βασική είδηση της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί, ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΣΑΚΕ, υποβιβάζεται στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του.

«Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της α’ ομάδος Παναθηναϊκός ΑΟ με σκορ 20-0 λόγω μη προσέλευσης Β’ ομάδος Ολυμπιακός ΣΦΠ. Το φύλλο αγώνος έκλεισε στις 19.20», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα.

Γιαννακόπουλος: «Να μην προσπαθήσει κανείς να αλλάξει τις συνέπειες, θα μας βρει απέναντί του»

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε στην απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ και τον υποβιβασμό του. Τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει το μπάσκετ σαν το ποδόσφαιρο, καθώς εκεί υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Παράλληλα, επισήμανε ότι όποιος προσπαθήσει να αλλάξει τις συνέπειες των «ερυθρολεύκων» θα τον βρει απέναντι του.

«Εδώ κανονικά έπρεπε να έχει 20.000 κόσμο, να χαρούμε όλοι έναν ωραίο αγώνα. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει ποδόσφαιρο. Εκεί γίνονται εγκλήματα και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Όταν κάποιους τους καταστρατηγεί, πρέπει να υπάρχουν συνέπειες. Ελπίζω να μην βρεθεί κανένας που θα προσπαθήσει να τις αλλάξει, γιατί θα μας βρει όλους απέναντί του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments