Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/5/19)
Μία συμβουλή για όλα τα ζώδια, για να γνωρίζετε τις σας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα. Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει ο αστρολόγος.

Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια, για σήμερα Δευτέρα (20/5/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): «Αχ και να ήμουν τώρα διακοπές. Σε μια άλλη χώρα, να γνωρίζω άλλους ανθρώπους, μακριά από όλη αυτή τη φασαρία και τα ανούσια και τετριμμένα προβλήματα της ρουτίνας μου»… Κριέ, δεν το έχουμε σήμερα βλέπω… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Αν έχεις αναβάλει εδώ και καιρό ξεκαθαρίσματα σε μερικές σχέσεις ή επαγγελματικές σου συνεργασίες σήμερα είναι η μέρα για να το επιχειρήσεις! Δεν θέλει σκέψη, δράση θέλει Ταύρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Προφανώς και θα εμπλακείς σήμερα σε διαφωνίες ή συζητήσεις με πολλούς/ες εκεί έξω. Φυσικά και μερικές φορές ο εκνευρισμός σου θα ξεχειλίζει, αλλά διάολε, τουλάχιστον αισθάνεσαι ζωντανός/η κοινωνικά κι αυτό σε γεμίζει με τόση διάθεση στο τέλος! ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Αν ανήκεις στους/στις Καρκίνους που έχουν αποκτήσει μια νέα ερωτική εμμονή μπορεί να ευχαριστείς το σύμπαν που σου προσφέρει άφθονες εργατοώρες για να μην τρελαθείς από την αναμονή για ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο ή τη βραδινή σας συνάντηση. Αν ανήκεις σ’ αυτούς/ες που δεν έχουν κάποιο άμεσο ερωτικό ενδιαφέρον, πάλι να λες ευχαριστώ για τις απαιτήσεις της δουλειάς σου. Σκέψου να καθόσουν όλη μέρα σπίτι και να φιλοσοφείς περί του ανεκπλήρωτου έρωτα…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/5/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Ξέχνα για σήμερα τις λέξεις: άμυνα, ηρεμία, συζήτηση, συμβιβασμός. Ή θα ζήσεις τη μέρα έντονα, επιθετικά και με διάθεση να δείξεις σʼ όλους/ες πως κανένας/καμιά δεν θα κάνει κουμάντο στη διάθεση και τις απόψεις σου ή καλύτερα να μην σηκωθείς από το κρεβάτι. Δεν είσαι κεραμιδόγατα, Λέων είσαι! Θυμάσαι; ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Ένας/Μια Παρθένος ξέρει ενστικτωδώς να αμύνεται και να υπομένει. Όμως όταν πάρεις έναν/μια μετρ της άμυνας και του προσδώσεις και επιθετικές αρετές έχεις την τέλεια μηχανή πολέμου. Η μέρα ξεκινά με τη διάθεση να επιβληθείς άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά στον εργασιακό σου χώρο για να μην σε πρήζουν μέσα στην εβδομάδα. Και θα το πετύχεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Το να προσπαθήσει κάποιος/α να σε κοντράρει σήμερα στην επικοινωνία, την ταχύτητα σκέψης και τις ατάκες είναι σαν να προσπαθεί να επιβιώσει από μετωπική σύγκρουση με τριαξονικό. Καμία τύχη λέμε… Άντε Ζυγέ, πάρε τα πάνω σου! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Να πάνε στο διάβολο και τα λεφτά και η αγωνία για το αύριο! Σιγά μην χάσεις και τον ύπνο σου και την υγεία σου για να αγχώνεσαι για κάτι που είναι προγραμματισμένοι να αγαπάνε οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι! Στο κάτω κάτω εσύ ξέρεις πώς να συντηρείσαι και να επιβιώνεις όταν αυτοί τα βλέπουν όλα σκούρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Μια σου και μια μου – αυτό πρέπει να είναι το δόγμα σου τις επόμενες μέρες για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Υποχωρούσες εσύ για ένα διάστημα; Καιρός να κάνουν οι γύρω σου μερικές (έστω μικρές) υποχωρήσεις για να νιώσεις κι εσύ καλά. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): «Πότε θα ζήσω; Πότε θα εκπληρώσω τα όνειρα μου; Γιατί τίποτα δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλω; Πως βρέθηκα να ζω σʼ αυτή τη ρουτίνα;»… Μέρες σαν τη σημερινή, αν ηχογραφούσαμε τις σκέψεις σου και προσπαθούσαμε να τις αναλύσουμε, θα γράφαμε τόμους βιβλίων…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/5/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Φτου και ξελευθερία! Από σήμερα ξεμυτίζεις αργά και σταθερά στον έξω κόσμο, που τον είχες απαρνηθεί για τόσο καιρό εξαιτίας του εργασιακού πανζουρλισμού των τελευταίων εβδομάδων. Λίγο άγαρμπα στην αρχή και ίσως με υπερβολικό παρορμητισμό που θα σε οδηγήσει σε μικροεντάσεις με φίλους και παρέες. Όμως το σημαντικό είναι ότι μπαίνεις επιτέλους σε φάση Α Ν Α Ν Ε Ω Σ Η Σ ! ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Δεν είναι ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον ή ότι ξαφνικά σε ικανοποιούν οι επαγγελματικές σου συνθήκες, αλλά ένας/μια Ιχθύς που κάνει σχέδια και όνειρα για το μέλλον του απλά δεν αφήνει να τον αγγίξουν οι μικροπρέπειες και τα κόμπλεξ των γύρω του/της. Εύγε!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments