Τεχνολογία

Google: Μας θυμίζει τι έχουμε αγοράσει online

Google: Μας θυμίζει τι έχουμε αγοράσει online
Η Google έχει καταγράψει όλες τις αγορές που έχουμε κάνει στο διαδίκτυο.

Η Google έχει επεκταθεί σε πολλά επίπεδα στο Internet. Χάρτες, πλατφόρμα βίντεο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι μέσα στη γκάμα που έχει η γνωστή εταιρία. Ο κολοσσός του διαδικτύου καταγράφει και τις αγορές που έχουμε κάνει online. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχετε λάβει την απόδειξη αγοράς στο Gmail σας. Επιλέγοντας αυτό εδώ το link μπορείτε να δείτε αγορές που κάνατε ακόμα και πριν μια δεκαετία.

Οι αγορές που θα βρείτε διαθέσιμες είναι από οποιαδήποτε πηγή. Μπορεί να είναι από το App Store της Apple, από ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής, από φυσικά καταστήματα στα οποία χρησιμοποιήσατε την πιστωτική σας κάρτα, από υπηρεσίες που πληρώσατε online.

“Για να σας βοηθήσουμε να βρίσκετε εύκολα τις αγορές σας, τις κρατήσεις σας και τις συνδρομές σας σε ένα σημείο, δημιουργήσαμε έναν ιδιωτικό προορισμό τον οποίο μπορείτε να δείτε μόνο εσείς. Μπορείτε να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή. Δε χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες από τα Gmail μηνύματά σας για να σας προσφέρουμε διαφημίσεις και αυτό συμπεριλαμβάνει τις email αποδείξεις και επιβεβαιώσεις που φαίνονται στην Purchase σελίδα.”, αναφέρει το μήνυμα της Google.

Η διαγραφή των αγορών δεν είναι τόσο εύκολη όσο υποδηλώνεται από την Google. Για να διαγραφούν οι αγορές από τη σελίδα Purchases θα πρέπει να σβήσετε ένα-ένα τα emails στα οποία περιέχονται οι αποδείξεις. Κάτι που δε θα κάνετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο email στο μέλλον για επιστροφή ή εγγύηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments