Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (21/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (21/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (21/5/19).

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (20/5/19). Κριός: Αν σήμερα χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε, θα κάνετε θαύματα. Αλλά αν φανείτε ειλικρινείς όταν ζητάτε βοήθεια, το αίτημά σας θα ικανοποιηθεί γρηγορότερα. Βεβαιωθείτε ότι δεν φλερτάρετε απροκάλυπτα μόνο και μόνο για να ζητήσετε χάρες.

Ταύρος: Σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις στα πρώτα ραντεβού, προσπαθήστε να μην επιζητάτε διαρκώς την προσοχή. Βρίσκεστε ήδη στο επίκεντρο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα θέλετε όλα δικά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε και λίγο μυστήριο γύρω από το άτομό σας.

Δίδυμοι: Ήρθε η ώρα να περάσετε λίγο χρόνο έξω στον ήλιο. Βγείτε έξω στη φύση αντί να κάθεστε όλη μέρα μπροστά από τον υπολογιστή. Κάντε πεζοπορία με έναν φίλο ή πηγαίνετε σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας με κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Καρκίνος: Η ικανότητα να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται και να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες είναι κάτι που αξίζει να αναζητήσετε. Το να προσπαθείτε να αντισταθείτε στη μοίρα θα προκαλέσει μόνο απογοήτευση και δάκρυα. Θεωρήστε το ως το πρώτο σας μάθημα στο πώς θα διατηρήσετε την ηρεμία σας όταν προκύπτουν εμπόδια στην ερωτική σας ζωή.

Λέων: Μια υποστηρικτική παρέα φίλων είναι πολύ χρήσιμη όταν αισθάνεστε ότι τίποτα δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή ή όταν δεν έχετε καν ερωτική ζωή. Αφήστε τους να κάνουν ό,τι νομίζουν καλύτερο για να σας φτιάξουν τη διάθεση.

 Παρθένος: Μην συγχέετε την αγάπη σας για την ομορφιά με την πραγματική αγάπη. Αυτό που βλέπετε δεν είναι πάντα αυτό που παίρνετε. Οι σχέσεις είναι ισχυρές όταν βασίζονται σε γερά θεμέλια όχι σε εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Ζυγός: Αν φλερτάρετε σήμερα μπορεί να περάσετε λανθασμένα μηνύματα. Προσέξτε μήπως η γλώσσα του σώματός σας κάνει τους άλλους να σας παρερμηνεύουν. Τα φιλικά σχόλια μπορεί να παρεξηγηθούν αν συνδυαστούν με τις ανάλογες ενέργειες.

Σκορπιός: Μια αγγελική συμπεριφορά μπορεί να καλύπτει το μοχθηρό χαρακτήρα κάποιου/ας. Δε δείχνουν όλοι την αληθινή τους προσωπικότητα αμέσως. Γνωρίστε κάποιον περισσότερο πριν αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από έρωτα.

Τοξότης: Αν ενδώσετε σήμερα στις καλές σας παρορμήσεις, μπορεί να βοηθήσετε έναν φίλο που έχει ανάγκη. Αυτή η αλτρουιστική σας τάση σας εμπνέει να καθοδηγήσετε τους άλλους για να φτάσουν πιο κοντά στους προσωπικούς τους στόχους.

Αιγόκερως: Οι διαφορετικές κουλτούρες οδηγούν σε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης στον έρωτα αλλά η δύναμη της αγάπης παραμένει η ίδια. Πάρτε έμπνευση από τη δική σας ερωτική ζωή βλέποντας τον τρόπο που η αγάπη γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο.

Υδροχόος: Σήμερα ενδώστε στην πνευματική σας πλευρά παρακολουθώντας στην τηλεόραση κάτι πιο ποιοτικό από ψυχαγωγικές εκπομπές. Παρακολουθήστε μια επιστημονική εκπομπή ή ένα πολιτικό ντοκιμαντέρ. Στη συνέχεια, εντυπωσιάστε τους άλλους με τις γνώσεις σας.

Ιχθύες: Πετάξτε το παλιό και καλωσορίστε το καινούργιο! Κάντε μια αλλαγή στην προσέγγιση που ακολουθείτε στην ερωτική σας ζωή. Εάν οι διαδικτυακές γνωριμίες δεν λειτουργούν, δοκιμάστε να γνωρίσετε καινούργια άτομο με τον παλιό, καλό, παραδοσιακό τρόπο: πρόσωπο με πρόσωπο! Πηγαίνετε σε όλα τα πάρτι που σας καλούν!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments