Αθλητισμός

Λαμπρόπουλος: Τον περιμένει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Λαμπρόπουλος: Τον περιμένει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποχώρησε από την ΑΕΚ και περιμένει να ανοίξει το κεφάλαιο «Ντεπορτίβο Λα Κορούνια».

Το κεφάλαιο ΑΕΚ έχει κλείσει πλέον οριστικά για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Ο Έλληνας στόπερ είχε συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά η ομάδα πήρε την απόφαση να μην το ανανεώσει. Έτσι, ο ίδιος αποχαιρέτησε μια και καλή τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Και πλέον ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες. Μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη καταλήξει στη χώρα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Και όπως όλα δείχνουν αυτή δεν θα είναι η Ελλάδα, αλλά η Ισπανία.

Ο Λαμπρόπουλος φέρεται να έχει ήδη κάνει γνωστό στο οικογενειακό του περιβάλλον ότι ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιβηρική. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός διαλαλεί ότι τα έχει βρει σε όλα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο ίδιος τονίζει ότι η μεταγραφή βρίσκεται στο τελικό στάδιο και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να υπογράψει. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση θα πρέπει να τελειώσει και η Segunda Division στην Ισπανία.

Η πιθανή άνοδος της Ντεπόρ θα κρίνει το μέλλον 

Το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στη χώρα της Ιβηρικής θέλει ακόμη τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί. Μάλιστα, η Ντεπόρ διεκδικεί μια θέση στα μπαράζ ανόδου στη La Liga. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση και στο -2 από την έκτη Καντίθ. Ανάλογα με την κατάληξη της σεζόν θα αποφασίσουν και για το πως θα κινηθούν μεταγραφικά, αλλά ο Λαμπρόπουλος διαλαλεί πως μένουν τα τυπικά για να γίνει παίκτης της. Κατά το πόσο ισχύει αυτό, θα το μάθουμε βέβαια λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments