Ελλάδα

Εκλογές 2019: Χωρίς exit poll ΕΡΤ και ΣΚΑΪ

Εκλογές 2019: Χωρίς exit poll ΕΡΤ και ΣΚΑΪ
Ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα. Όπως έγινε γνωστό η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ στις εκλογές 2019 δεν θα παρουσιάσουν exit poll, σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια που θα τα παρουσιάσουν στις 19:00.

Οι εκλογές 2019 είναι μία… ανάσα μακριά μας και όλοι γνωρίζουν ότι τα κανάλια με το κλείσιμο της κάλπης, το βράδυ των εκλογών, προβάλλουν στο κοινό, exit polls μεταδίδοντας έτσι τον παλμό της εκλογικής διαδικασίας στο τηλεοπτικό κοινό. Τέσσερις από τους ιδιωτικούς σταθμούς έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, στις 19.00.

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, Ant1, Alpha, Star και Open έχουν προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα τους με συνεχείς πολιτικές εκπομπές, συνεντεύξεις υποψηφίων και αναλύσεις, προετοιμάζοντας το κοινό τους για το βράδυ των εκλογών. Ο ΣΚΑΪ, ωστόσο, αποφάσισε να μην παρουσιάσει το κοινό exit poll και εκείνη την ώρα να προβάλει δημοσκόπηση της Pulse.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi


Τι θα κάνει η ΕΡΤ

Η ΕΡΤ επίσης -σύμφωνα με πληροφορίες- αποφάσισε να μην μεταδώσει το κοινό exit poll και θα φιλοξενήσει τον γνωστό εκλογικό αναλυτή Ηλία Νικολακόπουλο για μια πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments