Αθλητισμός

Γιάννης Μώραλης: “Οι υπογραφές για Βαλμπουενά, θα δούμε για Μπεργκ”

Γιάννης Μώραλης: “Οι υπογραφές για Βαλμπουενά, θα δούμε για Μπεργκ”
Ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε το μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” που είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός. Λίγες ώρες μετά την δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

“Θα το δείτε όταν τον ανακοινώσουμε, μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Όταν έρθει η ώρα θα τους ανακοινώσουμε. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό”, ήταν η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επιβεβαιώνει για Βαλμπουενά ο Μώραλης

Ο δήμαρχος Πειραιά με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97.8» αποκάλυψε ότι ο Γάλλος σταρ είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στους “ερυθρόλευκους”.

“Πρέπει να πέσουν οι υπογραφές. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, έμπειρος και σημαντική προσωπικότητα για την ομάδα. Στις μεταγραφές πάντα υπάρχουν εμπόδια, θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν”, ήταν τα λόγια του.

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, του Μπεργκ, του οποίου όπως ανέφερε «τα ποδοσφαιρικά του ψωμιά έχουν τελειώσει» ο κ. Μώραλης απάντησε: «Θα δούμε, θα δούμε για τον Μπεργκ. Για τον Βαλμπουενά σας είπα ξεκάθαρα. Για τον Μπεργκ οι προβληματισμοί οι δικοί σας υπάρχουν και σε άλλους», κατάληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments