Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι λένε στον Πειραιά για Σλούκα

Ολυμπιακός: Τι λένε στον Πειραιά για Σλούκα
Τι λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τις φήμες περί συμφωνίας με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του Κώστας Σλούκα. Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν έντονες φήμες για επαφές των Πειραιωτών με την πλευρά του διεθνή γκαρντ. Σε αυτές τις φήμες ήρθε να προστεθεί ένα σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram. Ο ηγέτης της “πράσινης” ΚΑΕ αποκάλυψε ότι ο διεθνής παίκτης έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους Αγγελόπουλους.

Σύμφωνα με το fosonline.gr η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ αντέδρασε στα όσα έχουν γραφτεί τονίζοντας πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό για την περίπτωση του Κώστα Σλούκα.

” Στον Πειραιά σχολιάζοντας την… ανακοίνωση, τόνιζαν ότι ακόμα δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Έλληνα γκαρντ. Στο μεγάλο λιμάνι της χώρας επισημαίνουν ότι η περίπτωση του Σλούκα είναι ελκυστική για κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο, όμως αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να λυθούν τα θέματα με την ΕΟΚ/ΚΕΔ και τον ΕΣΑΚΕ και όχι η επόμενη ημέρα.

Αυτή θα καθοριστεί από τις δικαστικές αποφάσεις οπότε ακόμα δεν θα πρέπει οι Ολυμπιακοί να βιάζονται για τις μεταγραφές. Πάντως, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Έλληνα γκαρντ το καλοκαίρι. Είναι από τους πλέον ποιοτικούς γκαρντ της Ευρωλίγκας και σίγουρα θα ενδιέφερε κάθε σύλλογο που θέλει να είναι πρωταγωνιστής στην Ευρώπη.

Επιπλέον, η προσφορά του στο back to back του Ολυμπιακού είναι σημαντική αφού ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης των δύο ευρωπαϊκών, το 2012 και το 2013.

Υπάρχει πάντως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Θεσσαλονικιό γκαρντ για τριετές συμβόλαιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι από την ώρα που ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και κάνει συνεχώς πλάκα στο Instagram, οπότε καμία έκπληξη δεν προκάλεσε και η… ανακοίνωση για τον Σλούκα” αναφέρει το δημοσίευμα του fosonline.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments