Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: “Σκάει” πρόταση από το εξωτερικό

Τάσος Χατζηγιοβάνης: “Σκάει” πρόταση από το εξωτερικό
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό και όλα δείχνουν πως σύντομα θα έρθει πρόταση.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού μετά την σπουδαία χρονιά που πραγματοποίησε με το τριφύλλι. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο για το μέλλον του.

Παρόλα αυτά τα σενάρια ολοένα και πληθαίνουν γύρω από το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή των πράσινων, και στο τριφύλλι εξετάζουν όλα τα δεδομένα. Η πλευρά του Χταζηγιοβάνη αναφέρει ότι αναμένεται να «σκάσει» πρόταση άμεσα για τον 22χρονο από το εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός περιμένει προκειμένου να μπει σε διαπραγματεύσεις.

Θα είναι από τη Γερμανία; Πιθανό. Ο Χατζηγιοβάνης… αρέσει στους Γερμανούς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν ρωτήσει γι’ αυτόν προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σεζόν η Μάιντς ήταν εκείνη που είχε έρθει πολλές φορές στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσει.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν έχει φτάσει τίποτα επίσημο έως τώρα. Τι θα κάνουν οι πράσινοι σε περίπτωση που έρθει πρόταση; Δεδομένα θα τη συζητήσουν, αφού όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει να σκέφτεται πως θα χάσει κάποιον παίκτη ενόψει της νέας σεζόν, όμως είναι δεδομένο ότι αν έρθει στα γραφεία του Παναθηναϊκού κάποια πολύ καλή οικονομικά πρόταση για τον Χατζηγιοβάνη ότι θα τον παραχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments