Ελλάδα

Εξάρχεια: Συνελήφθη γυναίκα που είχε τραυματιστεί από σφαίρα

Εξάρχεια: Συνελήφθη γυναίκα που είχε τραυματιστεί από σφαίρα
Ένα περίεργο περιστατικό έγινε στα Εξάρχεια με τη σύλληψη μιας γυναίκας που είχε τραυματιστεί από σφαίρα.

Μια απίθανη ιστορία έλαβε χώρα στα Εξάρχεια. Αυτή τη φορά δεν πρωταγωνιστούν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μια γυναίκα 41 ετών τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρα. Η άτυχη γυναίκα πήγε μόνη της στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών για τις πρώτες βοήθειες. Όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι άνθρωποι του νοσοκομείου ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία μίλησε στις αρχές και ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε τη στιγμή που περπατούσε στο δρόμο. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δυο συλλήψεις για την υπόθεση. Μέσα σε αυτές είναι και η ίδια η 41χρονη, αλλά και ο σύζυγος της. Η αστυνομία εκτός από το συγκεκριμένο περιστατικό στην οδό Τοσίτσα δέχτηκε καταγγελίες και για πυροβολισμούς στις οδούς Ζωοδόχου Πηγής κι Εμμανουήλ Μπενάκη, επίσης στα Εξάρχεια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η αστυνομία για τα περιστατικά στα Εξάρχεια

“Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 22-5-2019, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, 41χρονη ημεδαπή και 26χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα, ο οποίος βραδινές ώρες της 21-5-2019 στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια, πυροβόλησε και τραυμάτισε 41χρονη ημεδαπή, διαπιστώθηκε ότι η παθούσα καθώς και 26χρονος αλλοδαπός, με τον οποίο διαμένουν σε οικία στα Εξάρχεια, είναι μέλη ομάδας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αμφότεροι είχαν ρόλο διακινητή-μεταφορέα χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσης, με διακριβωμένες τουλάχιστον τρεις (3) μεταφορές χρημάτων, από την 7-5-2019 μέχρι σήμερα, συνολικού ύψους (4.700) ευρώ.

Στην κατοχή της 41χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία (3) αποδεικτικά αποστολής χρηματικών ποσών και ένα (1) φυσίγγιο. Μετά από έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων στα Εξάρχεια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι και ένα (1) σπρέι πιπεριού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments