Μedia

MasterChef τελικός: Σάρωσε στην τηλεθέαση

MasterChef τελικός: Σάρωσε στην τηλεθέαση
Κόκκινο "χτύπησε" η τηλεθέαση στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Μανώλης αναδείχθηκε ο νέος Έλληνας MasterChef και η "μάχη" με την Σπυριδούλα δεν άφησε ασυγκίνητο το τηλεοπτικό κοινό.

Το MasterChef 3 θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά προϊόντα της φετινής σεζόν, καθώς καθόλη τη διάρκεια προβολής του ο διαγωνισμός μαγειρικής σημείωνε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το ίδιο και ο τελικός του MasterChef. Η τηλεθέαση του Star την ώρα προβολής του εκτοξεύτηκε στα ύψη. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο τελικός του διαγωνισμού σημείωσε ποσοστό 33,1% στο γενικό και 42% στο δυναμικό κοινό. Η τηλεθέαση του προγράμματος ανέβαινε συνεχώς και πολύ περισσότερο όταν πλησίαζε προς το φινάλε, ενώ στο τελευταίο τέταρτο άγγιξε το… 61%.

MasterChef τελικός: Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Γενικό:

  • MasterChef 33,1% Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 22,7% Το Τατουάζ 22,1% Survivor 11,5%

Δυναμικό:

  • MasterChef 42% Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 22,9% Το Τατουάζ 18,3% Survivor 9,2% Εκλογές 2019 (ΑΝΤ1) 3,2%.

Νέος Έλληνας MasterChef ο Μανώλης

Να σημειωθεί ότι ο νέος Έλληνας MasterChef είναι ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος συγκέντρωσε 40 βαθμούς, έναντι 37 της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο Μανώλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τελικό ανέφερε ότι στην αρχή του παιχνιδιού δεν είχε δείξει την θέλησή του να φτάσει μέχρι το τέλος και αυτό ήταν κάτι που του βγήκε κατά την διάρκεια του μαγειρικού ταξιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments