Μedia

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή στο ριάλιτι λόγω εκλογών

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή στο ριάλιτι λόγω εκλογών
To Survivor αναμένεται να έχει μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα του λόγω της Κυριακής των εκλογών στην Ελλάδα.

Οι επερχόμενες εκλογές έχουν «συμπιέσει» αρκετά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο Survivor. Το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης έχει προβληματίσει αρκετά τους ιθύνοντες του σταθμού με τα νούμερα τηλεθέασης του. Γι΄αυτό, άλλωστε, στον ΣΚΑΙ έχουν προσπαθήσει με πολλούς τρόπους να το ανατρέψουν. Το πρόγραμμα του σταθμού έχει αρχίσει πλέον να ασχολείται περισσότερο με τις εκλογές και τις επόμενες μέρες έρχεται μια ακόμα αλλαγή με το Survivor.

Κι αυτό γιατί την Κυριακή των εκλογών (26/5) το επεισόδιο της ημέρας θα μεταδοθεί το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ.

Survivor: «Έπαθα κατάθλιψη όταν βγήκα από το παιχνίδι» δήλωσε πρώην παίκτρια

Το Survivor είναι από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Οι περισσότεροι παίκτες σε συνεντεύξεις τους μετά το παιχνίδι τόνισαν ότι το ριάλιτι επιβίωσης τους άφησε πολλά σημάδια. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, καθώς η επιστροφή στους ρυθμούς ζωής δεν είναι εύκολη. Κάτι το οποίο αποκάλυψε και η Ντάρια Τούροβνικ. Η παίκτρια του Survivor 2 αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να συνηθίσει το γεγονός ότι υπήρχαν ποντίκια στο μέρος που κοιμόταν. Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε κατάθλιψη όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

«Στο Survivor κοιμόμασταν με τα ποντίκια, εμείς δεν τα βλέπαμε γιατί δεν είχαμε φως το βράδυ αλλά τα ακούγαμε. Άρχισα να ουρλιάζω. Για τρεις μήνες μετά το Survivor ήμουν περίεργα ψυχολογικά. Ήταν σαν να είχα πάθει κατάθλιψη. Με το σύντροφο μου υπήρχαν σκαμπανεβάσματα όταν ήμουν στο παιχνίδι και απ ‘ όσο ξέρω τα περισσότερα παιδιά που είχαν σχέση, χώρισαν! Όταν βγήκα από το Survivor ένιωθα σαν αγρίμι με τον σύντροφο μου. Είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ, δεν σκοπεύω να παντρευτώ σύντομα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντάρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments