Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ
Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον Μανόλο Χιμένεθ ότι θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπάρχει για τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ήταν γνωστό εδώ και λίγες ημέρες ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα συνέχιζε στον πάγκο της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν την απόφαση να «τελειώσουν» τον Ισπανό τεχνικό, καθώς θεωρούσαν ότι δεν είχε κάτι περισσότερο να προσφέρει στην ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άλλωστε, στις τάξεις της Ένωσης ήδη αναζητούσαν τον επόμενο προπονητή που θα αντικαθιστούσε τον Χιμένεθ. Το όνομα του Μιγκέλ Καρντόσο είναι αυτό που έχει έρθει εσχάτως στο προσκήνιο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία του με την ελληνική ομάδα.

Πάντως, το τέλος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Χιμένεθ πρέπει να θεωρείται γεγονός. Κι αυτό γιατί η Ένωση ενημέρωσε επίσημα την πλευρά του Σεβιγιάνου τεχνικού το απόγευμα του Σαββάτου (25/5) ότι θα κάνει χρήση της οψιόν που προβλέπεται έτσι ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του. Πλέον θα «τρέξουν» οι διαδικασίες μεταξύ των δικηγόρων για την επισημοποίηση του τέλους της συνεργασίας, κάτι που αναμένεται να συμβεί από Δευτέρα.

Κάπως έτσι ολοκληρώνεται λοιπόν και η τρίτη θητεία του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». Αξίζει, πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι και την επομένη των δηλώσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη που άφηνε ανοικτό το θέμα του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Σεβιγιάνος κόουτς γνώριζε πως συνεχίζει κανονικά στην ομάδα και τη νέα σεζόν.Τελικώς, η απόφαση που πάρθηκε ήταν η αντικατάστασή του. Πλέον, οι εξελίξεις με τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ΑΕΚ και την πρόσληψη -εκτός απροόπτου- του Μιγκέλ Καρντόσο αναμένονται άμεσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments