Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κέρδισε τη μάχη με τον ΠΑΟΚ για τον Σκρτελ

Ολυμπιακός: Κέρδισε τη μάχη με τον ΠΑΟΚ για τον Σκρτελ
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κερδίσει τη μάχη με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μάρτιν Σκρτελ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο στόχο να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσει το επόμενο πρωτάθλημα. Άλλωστε δυο χρόνια μακριά από την κορυφή είναι πολλά για μια ομάδα που έχει μάθει να κατακτά τίτλους. Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ότι έχει στα χέρια του ένα ικανό ρόστερ και έχει ζητήσει λίγες προσθήκες, αλλά ποιοτικές. Μια από τις επιθυμίες του Πορτογάλου τεχνικού είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με εμπειρία.

Οι “ερυθρόλευκοι” εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις και σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής τους λίστας βρίσκεται ο Μάρτιν Σκρτελ. Ο διεθνής αμυντικός αγωνίζεται με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία στη Λίβερπουλ. Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν έντονες φήμες που μιλούσαν για δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον έμπειρο στόπερ της Τουρκικής ομάδας.

Έδωσε τα χέρια με Σκρτελ λένε οι Τούρκοι

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sporx.com», οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον Μάρτιν Σκρτελ που είναι συμπαίκτης στη Φενέρ με τον Ματιέ Βαλμπουενά που επίσης αναμένεται να φορέσει σύντομα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, το ίδιο σάιτ υποστηρίζει ότι πρόταση στον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό είχε καταθέσει και ο ΠΑΟΚ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία καλύτερη προσφορά στον 34χρονο στόπερ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα παραπάνω και αν ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει διπλό μεταγραφικό “μπαμ”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments