Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» ο Καρίγιο

Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» ο Καρίγιο
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και η λύση του Γκουίδο Καρίγιο φέρεται να κερδίζει συνεχώς «πόντους».

Η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν ήταν πιθανώς και η «αχίλλειος πτέρνα» του. Οι «ερυθρόλευκοι» δημιουργούσαν μεν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαν να τις εκμεταλλευθούν. Γι΄αυτό άλλωστε και έθεσαν ως πρώτο τους στόχο για τη νέα σεζόν την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Οι Πειραιώτες θέλουν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι του χρόνου και να κυνηγήσουν την επιστροφή τους στην κορυφή μετά από δύο χρόνια. Έτσι, στο σχεδιασμό τους αναζητούν έναν παίκτη που θα μπορέσει να κάνει σχεδόν αμέσως τη διαφορά. Έναν επιθετικό που θα μπορέσει να προσφέρει γκολ με τη μια.

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί τον Ολυμπιακό και κερδίσει συνεχώς «πόντους» είναι αυτή του Γκουίδο Καρίγιο. Το όνομα του φυσικά δεν είναι άγνωστο στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός φορ είχε απασχολήσει την ελληνική ομάδα και το περσινό καλοκαίρι. Ωστόσο, τότε επέλεξε να αγωνιστεί στη Λεγκανιές ως δανεικός από την Σαουθάμπτον, στην οποία και ανήκει. Στη La Liga ο 27χρονος φορ μέτρησε 6 γκολ σε 32 συμμετοχές, όντας συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα. Αμέσως μετά το τέλος της σεζόν γύρισε πίσω στην αγγλική ομάδα, από την οποία όμως δεν υπολογίζεται. Γι’ αυτό άλλωστε και βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, είτε με πώληση είτε με νέο δανεισμό.

Εκεί «κολλάει» και ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει πολύ καλή άποψη για τον Καρίγιο και να τον θεωρεί ως μια εξαιρετική λύση για την επίθεση της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο 27χρονος φορ ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του και θα βοηθήσει άμεσα στην ομάδα. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών θα μετουσιωθεί και σε πρόταση.

Επιμένει και για Μπεργκ ο Ολυμπιακός

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «τρέχει» τις εξελίξεις με την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώην σέντερ φορ του Παναθηναϊκού έχει μείνει ελεύθερος και δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στη χώρα μας.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, παρά την οικονομική διαφορά που υπήρξε στις αρχικές επαφές, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να κάνει ρελάνς προκειμένου να φέρει στον Πειραιά τον διεθνή Σουηδό σέντερ φορ. Αυτό υποστηρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime.gr.

«Ο έμπειρος Σουηδός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος και οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις απαραίτητες επαφές με τον παίκτη. Έμαθαν τις οικονομικές του απαιτήσεις και γενικότερα τι θέλει ο ίδιος και έκαναν την αντιπρότασή τους οι «ερυθρόλευκοι». Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και το οικονομικό κομμάτι. Διαφορές όμως οι οποίες δεν είναι απαγορευτικές και από τη στιγμή που υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία τα πάντα είναι πιθανά, όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στο λιμάνι θέλουν να πιέσουν, για να τον κάνουν δικό τους και αναμένεται σύντομα να κάνουν νέα κίνηση, φέρνοντας εξελίξεις αναφορικά με την επιστροφή του ή μη στην χώρα μας, μετά τη θητεία που είχε στον Παναθηναϊκό», αναφέρει το δημοσίευμα του sportime.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments