Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μετά τις εκλογές οι εξελίξεις με τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Μετά τις εκλογές οι εξελίξεις με τη Νέα Τούμπα
Οι επαφές ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την Πολιτεία όσον αφορά τη Νέα Τούμπα συνεχίζονται, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται αμέσως μετά τις εκλογές.

Στις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη παραμένει το θέμα της Νέας Τούμπας. Αν και δεν υπάρχουν ειδήσεις το τελευταίο διάστημα, αυτό δεν σημαίνει πως οι εξελίξεις έχουν σταματήσει. Κι αυτό γιατί  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας υπάρχουν ζυμώσεις και επαφές των ανθρώπων της ομάδας με τους παράγοντες των αρμόδιων υπουργείων. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλουν να ολοκληρωθεί το γήπεδο όσο το δυνατόν ταχύτερα. Θυμίζουμε πως το θέμα είχε «κολλήσει» πλέον στο υπουργείο Περιβάλλοντος που κατέβασε ταχύτητα, επηρεασμένο μάλλον από το εκλογικό κλίμα των ημερών, σύμφωνα με την metrosport.

Πάντως, το ίδιο Μέσο, αναφέρει πως το κλίμα έχει αλλάξει άρδην. Κι αυτό γιατί τα μηνύματα που φτάνουν στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ θέλουν το υπουργείο περιβάλλοντος, να τρέχει άμεσα (μετά τις εκλογές της τοπικής αυτοδοίκησης) τις κινήσεις για την προέγκριση που απαιτείται προκειμένου ο φάκελος να πάει στο επόμενο στάδιο και μέσα στο καλοκαίρι να κατατεθεί για προέγκριση.

Ορφανός: Ότι περνά από το χέρι μας για να γίνει εγκαίρως η Νέα Τούμπα

Από την μεριά του και  ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός είχε αναφερθεί στο θέμα της Νέας Τούμπας σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο κ. Ορφανός είχε δώσει την υπόσχεση ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γίνει εγκαίρως το νέο γήπεδο. Από την πλευρά του  ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, είχε αναφέρει ότι στόχος της ομάδας είναι να αξιοποιηθεί η ευρύτερη περιοχή.

«Θέλουμε τους κατοίκους δίπλα μας, διότι στόχος μας είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, για να βελτιωθεί η ζωή τους. Να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης, παιδικές χαρές, να επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι την περιοχή. Δεν θέλουμε να εκμεταλλευθούμε την περιοχή προς ίδιον όφελος», σημείωσε ο κ. Κατσαρής.

Ο Γιώργος Ορφανός, αναφερόμενος στη διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ τόνισε ότι «έχετε αγκαλιάσει τον ΠΑΟΚ με την αγάπη σας και αυτό το έχει αναγνωρίσει ο κόσμος της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμική για δύο διακριτούς λόγους. Ο πρώτος γιατί έχει μια ισχυρή διοίκηση και ο δεύτερος είναι τα 23 τμήματα που διαθέτει ο ερασιτέχνης, τα οποία πρωταγωνιστούν στα περισσότερα αθλήματα. Δεν υπάρχει άθλημα, στο οποίο να μετέχει ο ΠΑΟΚ και να μην τον υπολογίζουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών σας δράσεων». «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ να ολοκληρωθεί στην ώρα του και αισιοδοξώ ότι η δική μας παράταξη θα είναι αυτή που θα εγκαινιάσει το νέο κόσμημα της πόλης», τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments