Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Για ελεύθερους Σάββατο (25/5)

Ζώδια προβλέψεις: Για ελεύθερους Σάββατο (25/5)
Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο (25/5).

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή (24/5).  Κριός: Η επιμονή σας να κάνετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή να σας προσέξει, αποφέρει επιτέλους καρπούς. Ξεκινήστε να αποκομίζετε τα οφέλη αυτής της νεοαποκτηθείσας προσοχής. Κάντε την κίνησή σας ενώ οι προβολείς είναι ακόμη στραμμένοι επάνω σας.

Ταύρος: Προσέξτε αυτούς που είναι αποφασισμένοι να σας κανονίσουν το τέλειο ραντεβού. Παρόλο που είναι κολακευτικό να ξέρετε ότι οι φίλοι σας θέλουν να σας δουν ερωτευμένους, ίσως να υπάρχουν κρυφά κίνητρα πίσω από την πράξεις τους.

Δίδυμοι: Το να είστε πρόσχαροι απέναντι σε φίλους που γκρινιάζουν μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ σήμερα. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν ένα ζεστό χαμόγελο και έναν καλό λόγο, εκείνοι μπορεί να ενοχληθούν από την διαρκή χαρούμενη διάθεσή σας. Αφήστε τους ήσυχους προς το παρόν.

Καρκίνος: Σήμερα βγείτε από το καβούκι σας και πηγαίνετε να μιλήσετε με κόσμο. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και την αμηχανία σας και μάθετε να είστε χαλαροί όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε άγνωστα άτομα. Ξεκινήστε μια συζήτηση με κάποιον/α καινούργιο/α. Σύντομα θα πάρετε την προσοχή που σας αξίζει.

Λέων: Σήμερα ευνοείται η ερωτική σας ζωή με ένα ξέσπασμα φλερτ. Ακολουθήστε το! Κλείστε το μάτι και χαμογελάστε σε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει. Κλέψτε τους ένα γρήγορο φιλί αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Ο θεός Έρωτας είναι με το μέρος σας, οπότε κάντε την κίνηση σας!

Παρθένος: Ξεπεράστε την ένταση με κάποιον φίλο με τον οποίο έχετε αποξενωθεί κάνοντας μια κίνηση για να επικοινωνήσετε μαζί του. Στείλτε του ένα ευχάριστο e-mail ρωτώντας τον για τη ζωή του ή πάρτε τον ένα τηλέφωνο απλά για να πείτε ένα γεια. Να είστε επίμονοι αλλά όχι πιεστικοί. Δείξτε του ότι ενδιαφέρεστε και θα ανταποκριθεί.

Ζυγός: Προκειμένου να επικοινωνήσετε σωστά με το αντικείμενο του πόθου σας, ίσως πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας. Δεν χρειάζεται να διατυμπανίσετε τον έρωτά σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς και σαφείς για τις προθέσεις σας.

Σκορπιός: Σκοπός της ζωής μας θα πρέπει να είναι να ανακαλύψουμε τη μαγεία που υπάρχει γύρω μας. Ο έρωτας υπάρχει παντού είτε βρίσκεται στη λάμψη των ματιών του/της εραστή/ερωμένης σας, είτε στη φλόγα που καίει στην καρδιά σας. Μάθετε να εκτιμάτε τα γόητρα του θεού Έρωτα!

Τοξότης: Η αυτοπεποίθηση σας χρειάζεται μια ώθηση. Σκεφτείτε τα τελευταία σας επιτεύγματα και αναγνωρίστε τη σκληρή δουλειά που κάνατε για να γίνουν πραγματικότητα. Δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας.

Αιγόκερως: Τα ιδανικά σας για την αληθινή αγάπη μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια κακή σχέση. Ρωτήστε τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε για το τι σημαίνει αγάπη για αυτούς. Είναι άνευ όρων; Παθιασμένη; Γεμάτη στοργή και αμοιβαίο σεβασμό; Εμπνευστείτε για να βρείτε τη δική σας ξεχωριστή σχέση.

Υδροχόος: Το να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α καινούργιο/α μπορεί να είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε. Απλά να έχετε ανοιχτό μυαλό όταν γνωρίζετε νέους τύπους ανθρώπων και όταν συζητάτε μαζί τους. Αφήστε τις προκαταλήψεις σας στο σπίτι.

Ιχθύες: Σε κανέναν δεν αρέσουν οι πολυλογάδες. Οπότε, ξανασκεφτείτε το πριν αποκαλύψετε το μυστικό ενός φίλου σε άλλους. Μπορεί να θεωρήσετε ότι κάνετε μια άκακη συζήτηση, αλλά αν τα ξεράσετε όλα, η εμπιστοσύνη μεταξύ σας θα υποστεί μεγάλο πλήγμα.

Πηγή: astro-live.gr

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι